Kosmetikk, Munn

Juicy Shaker fra Lancôme – Shake, Twist and Apply

lancome.jpgDet kan virke umulig å komme på noe nytt når det gjelder lipgloss. Men mange ganger lærer vi at produsentenes fantasi ikke har grenser, og de kan gi selv et enkelt produkt en ny look. Det er tilfellet med den nyeste lipglossen Juicy Shaker fra Lancôme. Hva er det som er så overraskende ved den?

Tofaset leppeolje

Det kan høres litt rart ut, fordi leppeoljer vanligvis brukes for å gi pleie og fuktighet til sensitiv leppehud. Lancôme går enda lenger og presenterer Juicy Shaker – høyt pigmentert lipgloss med en tofaset formel. Hva er fenomenet bak denne løsningen? I en hendig innpakning (minner om en drinkshaker i miniatyr) ligger det pigment av valgt farge og nærende olje. Begge ingrediensene blandes sammen først etter at vi rister flasken. Dette er hvor slagordet til denne serien kom fra: shake, twist and fall in love.

Ristende fargeintensitet

Det som gjør Juicy Shaker unik er den tofasede formelen med pigment og olje. Det er en ganske uvanlig kombinasjon for leppesminke. Juicy Shaker er en innovativ lipgloss som gleder med sin smak, lukt og farge, men også med usett sminketeknikk og en applikator i original fasong. Juicy Shaker er tilgjengelig i syv saftige og fruktige nyanser. Dens svampapplikator har kjeglefasong og gjør det mulig å justere fargeintensiteten etter behov, slik at leppene blir myke, satengaktige og ikke klissete.

Ny gest innen leppesminke

Lancôme introduserer modig en ny gest innen leppesminke. Det er ikke nok å ta noe farge på en applikator og fordele den på leppene. Fra nå av vil kvinner bruke Juicy Shaker, og det betyr å riste, påføre og få en slående effekt. Merket beskriver produktet sitt som en lipgloss 3,0 – en ny generasjon leppesminke, som går tilbake til merkets to legendariske produkter: Shaker lipgloss designet av grunnleggeren til Lancôme og den ikoniske Juicy Tubes lipglossen som ble designet på begynnelsen av det nye millenniet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *