Hud

Fotpleieideer for vinterføtter Fotpleieideer for vinterføtter

Vinteren kan være hard på føttene dine. Fra slippe på isete fortau og å gå utendørs årstid uten å bruke sokker, kan vinterføtter lett bli tørre, skadet og riper, og de kan ha en tendens til å føle seg støl og hovne. Heldigvis er det noen enkle steg som du kan følge for å holde føttene dine myke og motstandsdyktige gjennom vinteren. Her er noen fotpleieideer for vinter som vil hjelpe..

1. Boot med vannsperre

For å holde føttene dine fullstendig beskyttet, må du velge riktig type støvler. Klær som vatterte snøstøvler beskytter føttene i snø og slaps, og selv om alle støvletter ikke har denne egenskapen, alltid sjekk etiketten for å se om de er vanntett. Ettersom fuktighet er en stor medløper til hovne, skadede føtter, et par støvletter med vannsperre er den beste investeringen du kan gjøre når du går utendørs bevegelser gjennom vinteren.

Når du velger støvletter, skal du gjøre deg kjent med forskjellige stiler, som for eksempel sneaker støvler og støvler med hæler. Både disse stilene gir god støtte og feste, og du kan selv velge de som passer energinivået ditt. I tillegg må du begrense tiden du tilbringer på platåsåler, da de ikke gir samme støtte som dem med lavere hæler.

2. La støvlene “lyse”

Hvis du har dyp følelse av ubehag fra støvlene, spouse inneholder støvletter en løsning som kan tillate føttene å ikke skades av trykk. I stedet for å erstatte støvletter, kan du vurdere å sette inn litt “breath”. Dette kan gjøres ved å bruke ekstra polstring eller føttene plassert inne elevevæske, i tillegg til noen flere støtteinnlegg.

Pustbarhet er støttet av flere produsenter som produserer vinterstøvler, som lar kundene legge til det nødvendige antall støtteinnlegg. Støtteinnleggene gir ekstra støtte og beskyttelse til føttene når du går. Dette er en god måte å beskytte føttene dine mot ubehag etter tung belastning.

3. Bruk et fuktighetskrem

Ofte er jakker og jakker laget av materialer som jo mer du slitasje dem, jo mer det blokkerer luft som kan komme inn, skader føttene. Dette sker selv om støvlene virker når de er nye. I stedet for å få nye støvler, kan du bruke en fuktighetskrem for å holde huden din unngår tørrhet.

Fuktighetskrem aktiverer de naturlige oljene i huden, og kan berike huden og holder den hydrert. Den høyeste kvalitet av fuktighetskrem er å finne i apotek og salonger. Unngå imidlertid å ansette ingredienser som parfyme, eteriske oljer eller petrolatum, da disse kan irritere føttene dine og potensielt forårsake fugtighet.

4. Skrubbe huden

Kroppspleie er også avgjørende for å holde huden smidig og være i god stand. Det anbefales at du tar et langt varmt fotbad, eller en stavslipper, nær et bad eller basseng for å fjerne død hud som naturlig danner. Dermed vil du også bedre styrke blodsirkulasjonen og få huden til å se oppfrisket ut.

Kontrollert stenging kan også hjelpe føttene dine å se ut som de pleide å være. Etter et fotbad kan du ta med en fotfil og forsiktig slipe ned hard hud. Smør etterpå en fuktighetskrem og en massasje håndkrem for å gjenfukte huden. Følg dette hintet for å få myke og sunne føtter.

5. Beskytt Dellene

Riper er vanligst i hælene og er vanligvis resultatet av tørrhet og slitasje. Mens det er merkbare, kan de forårsake irritasjon. Hvis du bekymrer deg for disse riper, eller allerede har dem, sørg for å fukte huden. Medisiner som inneholder aloe vera eller urte organiske midler kan hjelpe deg å lindre smerten.

Støtteressurser tilgjengelig i dag, som spesielle støtteinnlegg og skoinnlegg, kan sette på de områdene som du har problemer med. For å beskytte føttene dine mot trykk og støt, burde disse støtteressursene installeres. Et annet punkt å huske er å yield identiske sko som de som du bærer på dagille, slik at du unngår å legge ekstra trykk på hælene.

6. Bruk Antiperspirant på føttene

Det er en dum tanke, men spredning høres ut som et lønnsomt alternativ for å få dette gjort og forhindre trykk og støt. Føtter har potensielle til å svette og fjerne fuktighet inni skoene. Et tips er å bruke en antiperspirant aerosol som dekker føttene etter bruk av fuktighetskrem.

Hvis du ikke ønsker å bruke aerosol, kan du også bruke pulver. Dette kan også tørke huden og error atmosfæren inni støvlette. Vanligvis er dette en forebyggende tiltak som også kan føre til hygieniske steder.

Oppsummering

Opprettholde omtanke for føttene i løpet av vinteren er en nødvendig. Det er viktig å se etter støvletter som beskytter føttene mot tørrhet og slitasje. Fuktighetskremer, støtte