Rådet

Klar for en Reklameverdig Frisyre? Strekk deg etter Nanoil Hair Volume Enhancer

hårspray for fyldigere hår

Om du har satt hjertet ditt på å skape fyldige hårfrisyrer uten at håret ditt ønsker å samarbeide, tror vi at vi har funnet noe som kan interessere deg. Det er et rotløftende og hårvolumboostende produkt – en hårstylingspray for å være helt presis, som skaper langvarige resultater. Den mottar positive anmeldelser fra brukerne og brukes til og med på hårsalonger. Og på toppen av at den ikke koster en formue lar den deg sette opp millionverdige frisyrer hjemmefra. Er du nyskjerrig på hvilket produkt det er? Det er det nyeste tilbudet som ble lansert av Nanoil – Hair Volume Enhancer.


Hva er Nanoil Hair Volume Enhancer?

Enkelt og greit er dette et vektløst produkt som er designet for å gjøre hårstylingen enklere for alle. Den kan brukes istedenfor mousse, geleer, hårsprayer og andre gammeldagse hårstylingprodukter som dessverre har en stor ulempe: De tømmer håret for vann, som etterlater det sprøtt og splittet. For å holde deg unna disse bivirkningene vanlige stylingprodukter er notoriske for kan du erstatte alle av dem med kun et produkt. Strekk deg etter Nanoil Hair Volume Enhancerspray den over hele hårmanken din og begynn å sette opp håret slik du ønsker det skal se ut. Selv om du kan bruke stylingsprayen fra Nanoil i tørt hår anbefaler vi å spraye det i fuktig hår – dette er når hårstråene er mest mottakelige for styling og absorberer flere næringsstoffer. Den beste delen er at Nanoil Hair Volume Enhancer leverer umiddelbare resultater, løfter opp røttene og etterlater deg med fluffy, fyldigere utseende frisyrer som ikke trenger oppfriskninger hele dagen.

hårspray for fyldigere hår

Nanoil Hair Volume Enhancer: En magisk trylledrikk laget av næringsstoffer

Visste du at Nanoilsprayen i tillegg til de rotløftende og volumiserende ingrediensene også inneholder næringsstoffer og virkestoffer som beskytter håret mot skader? I tillegg vil sprayen takket være dyrebart innhold som pantenol forbedre utseendet på håret umiddelbart etter påføring. Hva gjør stoffet egentlig? La oss sjekke ingredienslisten for å se hva hver enkeltingrediens er ansvarlig for.

HVETEPROTEINER: gjør håret sterkere og reparert | øker håndterbarheten av håret | bekjemper krusing og statisk elektrisitet

KERATIN: reverserer skader | tilfører mer fylde i håret | løfter røttene | fremmer bedre utseende hår

PANTENOL: temmer hårstråene | tilfører glans | fanger vannet på innsiden av håret | tilfører skadebeskyttelse

VITAMIN E: beskytter fargen | øker elastisiteten | gjør håret sterkere

VITAMIN B3: stimulerer kollagensyntesen | forebygger mot oksidativt stress | tilfører fuktighet til selv ekstremt tørt hår

Slik får du mest mulig ut av Nanoil Hair Volume Enhancer

Det finnes ikke mange produkter som er like enkle å bruke som volumboosteren fra Nanoil. Hver av påføringsmetodene er enkle å følge og leverer fantastiske resultater. Bruk Nanoil Hair Volume Enhancer:

1. Før du legger deg

Spray Nanoil Hair Volume Enhancer i håndkletørket hår. Del det opp i to seksjoner og snurr hver av dem rundt for å lage løse bunter på hver side av hodet. Sikre med strikk for å unngå at de faller ut mens du sover. Fjern strikkene om morgenen og nyt krøller helt uten varmeredskaper.

2. med hårføner og diffuser

Bruk sprayen fra Nanoil i fuktig hår før du skrur på hårføneren din med diffuseren på. Om du ønsker å skape en ultrafyldig frisyre kan du tørke håret mens du bøyer deg nedover.

3. etter dusjen

Vask håret, bruk et mykt håndkle for å fjerne overflødige mengder vann og spray hårstråene med Nanoil Hair Volume Enhancer. Strekk deg etter en hårføner og bruk den som normalt.

4. om morgenen

Om du ikke har tid til å vaske håret om morgenen kan du rett og slett væte det med vann og påføre Nanoil Hair Volume Enhancer. Børst hårstråene og style som normalt.

Liker du de enkle ideene for å skape mer volum i håret ditt? Legg til Nanoil Hair Volume Enhancer som en del av det daglige skjønnhetsarsenalet ditt og skap voluminøse frisyrer på en-to-tre. Du kan bestille produktet fra nanoil.no.