Kosmetikk

Har du Lyst til å Prøve Ut Såpebryn-Trenden? Skap Unike Brynssminkelooks Med Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Er du fristet til å følge med på såpebryntrenden? Skap unike brynssminkelooks med Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

gel såpe for styling av øyenbryn nanobrow

Har du noensinne hørt om ‘såpebryn’ trenden? Dette er en flott måte å oppnå naturlig utseende brynssminke på, tilføre volum og fylle inn sparsomme områder. Nanobrow Eyebrow Styling Soap leverer enkelt effekten av fluffy og fyldige brynsbuer selv for vært tynne øyenbryn.

‘Soap Brows’ looken med Nanobrow på et par steg

Hva er egentlig disse beryktede ‘Soap Brows’? Dette betyr styling av brynene ved å bruke såpe. Du har helt sikkert sett det på sosiale medier. Trikset går ut på å påføre såpe som er fuktet med vann på brynene dine med en spole. Dette trikset ble oppdaget for mange år siden av Hollywood-skuespillerinner som oppfant ideen når de prøvde å finne en måte å påføre varig sminke som kunne vare gjennom en hel dag på filmsettet. Med den daglige sminken din kan det derimot hende at tradisjonell såpe ikke er nok. Den etterlater klumper i brynshårene og belegg på huden. I tillegg kan de tørke ut brynene, som resulterer i svakere almenntilstand på brynene og hårtap.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap -øyenbrynsåpe

Det er da Nanobrow Styling Soap er redningen – den er enkel å bruke, krever ikke at du bruker vann, etterlater ikke noe belegg og er helt klumpfri. I tillegg er den superlangvarig og holder hårene på plass hele dagen. Denne glyserinbaserte såpen er lettvektig og klumpfri. Formuleringen inneholder glyserin, som tilfører fuktighet og ekstra glans til øyebrynene. Du kan kombinere såpen med andre øyebrynssminkeprodukter eller la brynene dine forbli rene.

  1. Børst de tørre øyebrynene dine med en ren spole.
  2. Påfør en liten mengde brynssåpe med den medfølgende spolen.
  3. Dekk øyebrynene dine med såpen ved å børste den grundig gjennom hårene.
  4. Bruk korte, oppoverbevegelser.
  5. Benytt en spole eller fingeren din og press produktet på plass,
  6. Glatt ut den øverste kanten på øyebrynet og halen.
  7. Vent til såpen tørker for perfekt holdevne.
  8. Kombiner den med et av favorittpomadene, blyantene eller pudrene dine, eller la brynene dine stå med sin naturlige farge.

øybrynssminketrender

Med Nanobrow vil du ikke trenge noe annet…

…alt du trenger er en brynsformende såpe som kan erstatte geleer, mascaraer og til og med laminering! Den leverer WOW-effekter uten at du trenger å dra hjemmefra. Istedenfor å bruke en formue på dyre øyebrynslamineringsbehandlinger med kortvarige resultater kan du stole på gelebrynssåpen fra Nanobrow. På et par sveip kan du oppnå den profesjonelle laminerte brynseffekten: glansfylte, tykke, perfekt stylede og langvarige brynsbuer. Såpen fra Nanobrow følger med en kompakt og nyttig forpakning. Den er også utstyrt med en spole til styling av brynsbuene.

Hvilke effekter kan du oppnå med Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Brynsbuene dine blir fyldige og definerte bokstavelig talt på et par minutter. Ikke bekymre deg om brynene dine ikke er naturlig tykke. Nanobrow Eyebrow Styling Soap kan håndtere både tynne og rotete brynsbuer. Glyserinformuleringen dekker hvert eneste hårstrå for å fordoble volumet på dem. Produktet etterlater brynene dine tykkere og mer fyldig-utseende. Den fungerer bra som et individuelt brynsprodukt, men kan også brukes som base for andre brynsstylingprodukter.

Prøv denne flotte Nanobrow Eyebrow Styling Soap og del resultatene dine med oss!

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)