Hud

Hjemmelaget gjennomsiktig lett system pulver – hvit leire og alle slags krydder!

Gjør det selv gjennomsiktige løse innstillinger pulver er et perfekt alternativ for de som anser det konvensjonelle oppsett pudderet for å være for klumpete og tungt. For å lage det, trenger du ganske enkle og overkommelige ingredienser som hvit leire, talkum og maisstivelse. Tilsett også eventuelle essensielle oljer du liker for å gi den et pust av duft. Denne oppskriften er veldig enkel, og resultatet vil imponere deg!

Hvit leire er en utrolig naturlig ingrediens for hudpleie, da det gir fuktighet, renser og exfolierer huden. Det har også absorpsjonsegenskaper, som hjelper til med å jevne ut hudens tekstur og sikre at eventuell fuktighet ikke fører til glans. Talkum er et stoff som bidrar til å gir deg den søvnløse, seigeste og glødende utseendet. Fordi det absorberer overflødig olje og urenheter, forbedrer det også holdbarheten på sminken og hjelper med å holde flekker borte. Maisstivelse er en magisk ingrediens som gjør huden din silkemyk og lar den utstråle et naturlig skinn.

Hvis du ønsker å lage din egen hjemmelagde gjennomsiktige løse oppsett pulver som kan brukes sammen med det vanlige oppsettet, trenger du bare følgende ingredienser:

 • 2 ss Rent hvit leire
 • 1 ss Talkum
 • 2 ss Maisstivelse
 • 2–3 dråper essensiell olje (optional)

For å begynne å lage det, først må du blande hvit leire, talkum og maisstivelse i en blender eller grønnsakskutter. Blend eller hakke alt sammen til det er godt blandet og får en homogen tekstur. Etter det, kan du tilsette noen dråper med din favoritt essensiell olje for å gi det et ekstra spark!

Når al ingrediensene er godt blandet, er det på tide å hell det i en skål eller et glass med lokk. Hvis du bruker en blender, kan du bruke den samme skålen. Deretter, sørg for å jevnt fordeling av blandingen; hvis det for eksempel er noen klumpeformer, må du knuse dem med en spork før du lukker.

Så gå videre og lukk beholderen og rist den godt for å sikre at blandingen er helt homogen. Når blandingen er godt blandet, er det klart til å lages! For å sette det opp, trenger du kun å påføre det på din vanlige oppsett pulver. Til å begynne med, bruk kun en liten mengde, og legg til mer etter behov (eller smak!).

Forsiktighetsregler

Mens det hjemmelagde gjennomsiktige løse oppsett pulveret har mange fordeler, as det er alltid viktig å huske på at hud har forskjellige typer og nivåer av følsomhet. Derfor, før du bruker det, anbefales det å gjøre en sensitivitetstest. Dette betyr at du bør påføre en liten mengde pulver på baksiden av håndleddet og observere huden din for noen signaleffekter. Hvis huden reagerer negativt, anbefales det å ikke bruke produktet.

Fordelene med det hjemmelagde gjennomsiktige løse oppsett pulveret

Det hjemmelagde gjennomsiktige løse oppsett pulveret har mange fordeler som:

 • Det er veldig lett og gir ikke en tung følelse på huden din
 • Det jevner ut hudens tekstur
 • Det absorberes lett og kan brukes sammen med andre sminkeprodukter
 • Det gir huden din et langvarig matt utseende
 • Det reduserer glans og holdbarhet på sminken
 • Det forbedrer holdbarheten på sminken
 • Det har overflod av ingredienser som er naturlige og allergivennlige

Hvordan bruke det

Bruken av det hjemmelagde gjennomsiktige løse oppsett pulveret er veldig enkel. Først må du forsikre deg om at du bruker et godt kvalitetspulver, noe som bør være lett og gjennomsiktig. For å bruke det, bør du vært ganske lekende. Før du bruker den, bruk et pulverpuff eller en pudderbørste og sørg for å påføre det jevnt. Når du har brukt det til å dekke hele ansiktet, kan du legge til ytterligere tekstur etter behov.

Tips for å få det beste resultatet

Når du bruker det hjemmelagde gjennomsiktige løse oppsett pulveret, det er flere tips som kan hjelpe deg å oppnå det beste resultatet. For det første bør du alltid starte med å forberede huden ved å anvende et primer eller et hydrerende serum. Slik stenges alle porene og sikrer at pulveret holder seg på plass.

Når det gjelder selve påføringen av pulveret, bør du sørge for å påføre det lett. Når påføringen er gjort, ta et godt blikk på flassen. Hvis det er et glansskille, kan du legge til en liten ekstra om nødvendig.

I tillegg til det hjemmelagde gjennomsiktige løse oppsett pulveret, bør du også bruke et sett med kontur og solskinn produkter for å lyse opp ansiktsdragen og ene. Dette vil hjelpe ansiktet ditt se mer frisk og strålende ut.

Når du er ferdig, kan du forsegle alt av med enspray eller en vanntetthetsmiddel. Dette sikrer at prettyll maskeringens ikke smetrer eller faller ut.

Konklusjon

Gjør-Det-Selv Gjennomsiktig Løs Setting Powder er en perfekt løsning for deg som ønsker å oppnå et matt utseende uten at det blir følel