Hud

Hva er forskjellene mellom BB-, CC- og DD-krem?

BB-kremer, CC-kremer og DD-kremer er tre forskjellige former for foundationkremer som beregnes på ansiktet. Kremer som disse har vært på markedet i fem år, og de har forandret mote- og skjønnhetsindustrien dramatisk. Mens alle kremerne har som hensikt å revitalisere huden din, har hver type en annen formål som de selvstendig når. I denne artikkelen vil vi ta for oss de viktigste forskjellene mellom disse tre typer kremer. La oss først ta for oss BB-kremer.

BB-krem

BB-kremer er et allsidig kosmetisk produkt som er designet for å utjevne hudtone og legge til glød. BB-krem står for “Beauty Balm”, og denne kremen er kjent for å gi huden en strålende, frisk følelse. De er spesielt nyttige for folk som søker fuktighet, fordi de inneholder ingredienser som hjelper til med å holde huden på plass. Disse kremene virker også som primer og solkrem. En god ting å vite om BB-kremer er at de er lettere enn vanlig foundation og dekker uregelmessigheter i huden.

CC-krem

CC-krem står for “Color Corrector Cream”. Denne typen krem er utformet for å kamuflere aldersrelaterte hudproblemer, som pigmentflekker, rødhet, hyperpigmentering og kviser. CC-krem kan også øke hudens naturlige glød og forhindre aldring. I motsetning til BB-krem dekker CC-krem tørrhet og hudirritasjoner som eksem og dermatitt. CC-krem er også mindre irriterende for sensitiv hud enn BB-krem.

DD-krem

DD-krem står for “Derma Defense Cream”. DD-krem er designet for å beskytte huden mot skadelige miljøforhold som sol, støv og fuktighet. Det er et kraftig anti-aging produkt som fukter og forebygger linjer og rynker. DD-krem også forhindrer solbrenthet og helbreder skader som er forårsaket av UV-stråler.

Som du kan se, har hver type krem et annet formål og nyttige egenskaper. BB-krem gir øyeblikkelig glød, CC-krem camoflaugerer aldersrelaterte utfordringer og DD-krem beskytter mot faktorer som solskader. Det viktigste å huske er at kremer som BB, CC og DD ikke skal erstatte sunn hudpleie og et godt kosthold. Dette vil hjelpe deg å få et langt sunt og friskt utseende.

Hvis du ønsker å slutte å bruke så mye produkt på huden din og heller velge naturlige løsninger, er det en god ide å se på hudpleieprodukter som te-tre olje eller aloe vera. Te-tre olje har anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper som bidrar til å kontrollere breakouts og helbrede akne. Aloe vera kommer med anti-aging egenskaper som kan redusere uregelmessigheter og pigmentflekker. Det kan også bidra til å forebygge rynker og skjeve hudtone. Alle disse ingrediensene finnes i mange naturlige kosmetiske produkter som er uten skadelige kjemikalier og helsefarende ingredienser.

For å få best resultater skal du snakke med en hudlege for å avgjøre hvilken type BB, CC eller DD-krem som er best egnet for din hudtype. Hudlegen din vil gi deg tips om riktig hudpleie-pakke som du kan følge for å få best mulig resultat.

Alt i alt er BB, CC og DD-kremer nyttige produkter som kan bidra til å revitalisere huden og legge til strålende glød. Mens de er ideelle for de fleste hudtyper, bør du alltid snakke med en hudlege slik at de kan anbefale riktig krem ​​til å oppnå det beste resultatet. Kombinert med riktig hudpleie og et sunn kosthold vil BB, CC og DD-kremer hjelpe deg å opprettholde en forynget hud og en frisk glød.