Hud

Kjendis Sminke Inspirasjon

Har du noen gang lurt på hvordan kjendiser alltid ser så plettfrie ut på den røde løperen? Vel, det er ikke bare på grunn av deres fantastiske garderobevalg. Nøkkelen ligger i deres sminke. Fra dramatiske vingeøyne til naturlige hverdagsutseender, er kjendissminke et utømmelig kilde til inspirasjon.

Kim Kardashian

Moteikon og skjønnhetsguru Kim Kardashian

Kim Kardashian er kjent for sin signatur ‘smokey eye’ og konturerte hud. Hun har en klassisk makeup-rutine som aldri ser ut til å endre seg, med urokkelig fokus på velformede øyenbryn, nude leppestift og forførende øyesminke. For å oppnå sitt utseende, bruker hun en kombinasjon av nøytrale øyenskyggefarger, litt shimmer og falske øyevipper for ekstra drama. Hun topper det hele med en matt leppestift og hennes berømte konturteknikk for å fremheve hennes fantastiske ansiktsverktøy.

Rihanna

Sanglærke og skjønnhetsmogul Rihanna

Rihanna er kjent for å eksperimentere med forskjellige sminkeutseender, men hennes signatur er en dristig leppe. Hun har trollbundet oss med henne glossy nude lepper, klassiske røde lepper og til og med dristige lilla og blå. Hun holder resten av sminke nøktern når leppene hennes er i sentrum, med naturlig hud, markerte bryn og subtel øyensminke. Hun er også stor fan av en god highlighter, hvilket gir hennes hud en fantastisk glød.

Zendaya

Skuespiller og moteikon Zendaya

Zendaya er et moteikon for mange unge kvinner rundt om i verden, og hennes sminkeutseende er ikke noe unntak. Hun er kjent for sin naturlige sminke estetikk som fokuserer på å fremheve hennes naturlige skjønnhet, i stedet for å dekke det opp. For å få hennes utseende, fokuser på en jevn hudtone, markerte bryn, naturlige øyesminke og en subtil leppefarge. Unngå tung sminke og velg i stedet for en mer naturlig utstrålende ansikt.

Selena Gomez

Sanger og skuespiller Selena Gomez

Selena Gomez har en klassisk, girl-next-door sminke look. Hun fokuserer på å fremheve hennes store, vakre øyne med vingeøyne og fargede øyenskygger. Hun er ikke redd for å leke med farger og skifte ut den klassiske svarte eyelineren for blåe, grønne eller lilla nuancer. Resten av sminke er jevn og naturlig, med en myk rosa leppe og subtilt contoured hud.

Ariana Grande

Sanger og skuespiller Ariana Grande

Ariana Grande’s sminke er like gjenkjennelig som hennes stemme. Hennes utseende er alltid polert og feminint, med store falske øyevipper, vingeøyne, og en soft pink leppe. Arbeid hennes look ved å begynne med en jevn base, la øynene være i fokus med langvarige øyenvipper og liner, og fullføre det hele med en lys leppestift.

Så det er vår topp fem hentet fra Holloywoods A-listere. Hver kjendis har sin unike stil som passer deres personlighet og utseende, og det er ingenting som stopper oss fra å ta inspirasjon og tilpasse dem til vår egen stil. Husk at det er viktig at sminke er ment å fremheve våre beste fordelene, og uttrykke vår personlighet, så ikke vær redd for å eksperimentere og ha det gøy!