Kuriositet

Moderne Hårfarging med Highlighting Foam Strips

skumstripsene fra ColorCuts

Velg innovasjon til frisørsalongen din! Highlighting Foam Strips gjør flerlaget farging raskt og effektivt. Sett opp glamorøse hårfrisyrer fra kundenes villeste drømmer.

Har flerlaget farging vært ditt største mareritt? Begynte kundene fort å kjede seg og ble utålmodige i stolen? Aldri mer! Med ColorCuts kan du halvere tiden det tar å gjennomføre fargeprosedyren på, med minimal risiko for skader.

De unike polystyrenskumstripsene er det beste frisørtilbehøret for maksimal komfort både for klienten og dine ansatte. Temperaturregulerende strips er et flott alternativ til den bråkete aluminumsfolien. De er laget av 80% bionedbrytbart materiale, og en skumstrips kan brukes opp til 3 ganger.

Stripsene har målene 10×30.5 cm og kan klippes for å passe enhver hårlengde. Etter fullført farging kan du vaske dem og bruke dem på nytt. Dette fleksible materialet tilpasser seg enkelt hånden din, og gjør det enkelt å bøye og brette dem.

De skånsomme stripsene på håroverflaten får god gripeevne i kontakt med fargeprodukter, som forhindrer at stripsene faller ut av håret. Stripsene holder seg riktig på plass gjennom hele fargingen, som utgjør ultimat komfort. Flerlaget farging trenger aldri være like tidkrevende igjen!

Hvordan fungerer Highlighting Foam Strips?

Disse lettvektige og temperaturregulerende stripsene tilbyr deg fullstendig kontroll over fargeprosessen og eksepsjonell aestetikk under behandlingen. Kundene vil aldri føle seg fastlåst i stolen igjen. Skumstripsene gjør flerlaget farging raskt og effektivt.

Det semitransparente ytterlaget gjør det enkelt å rette opp småfeil, og egenskapene materialet har minimaliserer risikoen for skader eller overoppheting av håret. Stripsene, laget av polystyrenskum, opprettholder optimal temperatur og tillater god luftsirkulasjon mellom lagene. Når hårfargen er ferdig påført kan du simpelthen brette stripsen på midten, så vil de klebe seg fast i hverandre.

Det fleksible og myke skummaterialet lar deg sette opp unike og flerdimensjonelle fargeprosesser. Skumstripsene kommer i forskjellige farger, som hjelper deg å unngå forvirring under fargingsprosessen. Dette attraktive tilbehøret ser fantastisk ut i kundenes hår, til forskjell fra den sjenerende aluminumsfolien.

skumstripsene fra ColorCuts

Hva gjør skumstripsene fra ColorCuts spesielle?

  • de er laget av 80% resirkulert materiale,
  • de er gjenbrukbare,
  • de kan maskinvaskes,
  • de kommer i ulike farger så du ikke gjør feil under fargeprosedyren,
  • de gjør fargingen rask og effektiv,
  • de passer enhver fargeteknikk,
  • du slipper å kaste bort dyrebar tid på klipping av strips,
  • de følger med en brukervennlig boks
  • gir deg fullstendig kontroll over fargingsprosessen,
  • boksen inneholder 200 strips med målene 10×30.5 cm.

De spektakulære polystyrenskumstripsene til farging har blitt rene revolusjonen innenfor frisørverdenen. Disse praktiske tilbehørene kan oppgradere salongen din og korte ned på tiden det tar å farge, som lar deg ta på deg flere klienter per arbeidsdag. Gi klientene dine tilgang til en luksuriøs og aestetisk behandling. De lettvektige stripsene er også utrolig hjelpsomme for lærlinger, siden de er enkle å bruke uten å skade håret.

Velg Highlighting Foam Strips og gjør frisørsalongen din mer attraktiv!

www.colorcuts.mt