Kosmetikk

Nanobrow Eyebrow Pencil – en unik brynssminkeblyant

Ønsker du deg vakre, friserte øyebryn samtidig som at du er lei av å kjøpe kosmetikk som ikke gir deg tilfredsstillende resultater? Er det å tilføre definisjon på et par øyeblikk og naturlige fargevalg viktig for deg? Kanskje du bare vil fremheve øyebrynene dine bittelitt?

Alt dette kan du få til med Nanobrow Eyebrow Pencil – helt uten ekstra innsats! Skjem deg selv bort med fantastisk sminke som vil vare hele dagen uten behov for oppfriskninger.

sensasjonell øyenbrynsblyant

Spektakulære effekter med Nanobrow Eyebrow Pencil

+ tegner opp sinnsykt tynne linjer som resulterer i presis sminke
+ påføringen tar ikke for lang tid og er veldig enkel
+ den naturlige skjønnheten din vil bli fremhevet – glem alt om fæle, groteske resultater!
+ øyebrynsbuen din blir den perfekte fasongen
+ konturene vil bli jevnet ut
+ blyanten når fram til hvert minste småhår

En blyant du slipper å spisse!

Blyantspissing kan være slitsomt og tidkrevende, som er årsaken til at Nanobrow Eyebrow Pencil er automatisk, som gir deg komfort mens du bruker den og… et rolig sinn!

Alt du trenger å gjøre er å dra ut blyanten fra coveret. Hver gang du bruker den vil du oppleve at tuppen er av ideell form, som hjelper deg å tegne fram presise linjer. Øyebrynene dine vil bli perfeksjonert ned til minste detalj og tas vare på akkurat slik du forventer!

Spektakulære fargevalg for Nanobrow Eyebrow Pencil

Blyanten fra Nanobrow har blitt laget i fire fantastiske farger som lar deg oppnå den perfekte fargen til akkurat ditt ansikt:

– Blond
– Lysebrun
– Mørkebrun
– Espresso

Hvilken velger du? Å fikse brynssminke av høyest mulig presisjon har aldri vært så enkelt!

Det perfekte produktet for brukerne som ønsker det lille ekstra

Mange av blyantene som finnes tilgjengelige på skjønnhetsmarkedet tilbyr ikke slik presisjon og gjennomtenkthet. Den endelige effekten blir dermed ofte grotesk, som kan føre til skuffelser og manglende vilje til å prøve ut andre produkter.

Når det gjelder Nanobrow Eyebrow Pencil vil du alltid oppnå akkurat den formen på øyebrynene som du ønsker. Brynsbuene vil bli fylt inn og du vil være i stand til å nyte perfekt formede bryn.

Ingen plass til kompromisser – hva slags type sminke ønsker du å prøve ut i dag? ‘no makeup’ sminke eller kanskje en mer dristig look? Du bestemmer!

Hvordan påfører du Nanobrow Eyebrow Pencil?

øyenbrynsblyant av voks

1. Lag omrisset rundt hele øyebrynsbuen, med fokus på nederste kant.
2. Farg inn omrisset du laget.
3. Husk på at nederste kant skal være mer fremhevet enn toppen av øyebrynet.

Helt ferdig! Takket være denne blyanten kan du få til nydelige sminkelooks på et par øyeblikk. Den presise grafikktuppen vil hjelpe deg med å få til dette – den har blitt laget spesielt med tanke på behovene dine. Si farvel til tidkrevende og slitsomme påføringer!

Nanobrow Eyebrow Pencil – din nye favoritt

Nanobrow Eyebrow Pencil mottar kun glødende anmeldelser, og det er ikke uten grunn. Den er verdsatt av profesjonelle makeupartister for presisjonen, den langvarige ytelsen, fremhevingsevnen og for måten den former øyebrynene på den vakreste måten på. Dette er kun noen få av de mange fordelene bruk av Nanobrow Eyebrow Pencil har!

Klar for en virkelig revolusjon?

Prøv ut Nanobrow Eyebrow Pencil på www.nanobrow.no og gi deg selv tilgang til en effekt som vil overgå alle forventningene dine!