Kosmetikk

Nanobrow Shape Maskara – den ideelle maskaraen for dine bryn

Hvilken type øyenbryn har du? Er de for tynne, og nesten usynlige eller tykke, fulle og bustete? Uansett hvilket problem du opplever, vil en god brynmaskara hjelpe deg med å håndtere det. Her er den siste skjønnhetssensasjonen som har tatt over internett! Bli kjent med Nanobrow Shape Maskara, og lær hvordan den kan endre øyenbrynenes utseende på et øyeblikk.

Hvordan velge en god brynmaskara?

Hvordan finne ut om en bestemt brynmaskara er verdt å kjøpe? Det er god praksis å sjekke anmeldelsene før du kjøper, og vurdere enkelte aspekter som vil hjelpe deg å avgjøre om den er riktig for sminkevesken din.

  •  Å velge riktig farge på kosmetikken bør være en av prioriteringene. Den skal også passe til den naturlige fargen på brynhårene og huden. Mange maskaraer kommer i unaturlige farger som dessverre gir en ganske grotesk effekt på brynene. Nanobrow Shape Maskara er tilgjengelig i tre flotte nyanser som ser naturlig ut på hårene, og skaper fine sminke-looks. Dessuten ser det perfekt ut i alt lys, til og med skarp belysning.

Nanobrow Shape Mascara

Tilgjengelig i fargene:

  • Konsistensen til brynmaskaraen er også en viktig ting å vurdere. Mange maskaraer er for tykke og har en klissete tekstur. Andre er alt for rennende, så de gir dårlige resultater. Nanobrow Shape Maskara er perfekt i dette aspektet også. Den har en fantastisk konsistens, slik at den ikke etterlater klumper eller klistrer hårene sammen – den dekker hvert eneste lille hår med et jevnt lag av produkt og gir tredimensjonale, lette bryn.
  • En annen viktig ting er brynbørsten du bruker. Hver produsent utstyrer vanligvis maskaraen med en type børste, den er ofte ganske liten med jevn bust av samme type. Ikke alle av dem fungerer så bra som de burde, da de fleste ikke skiller brynhårene og påfører en større mengde av kosmetikken enn nødvendig. Nanobrow Shape Maskara er annerledes: den har en raffinert, ergonomisk og brukervennlig børste som gjør det enkelt, raskt og ekstremt presist å legge brynsminke!
  • Husk at den valgte brynmaskaraen må være langvarig og konsistensen bør ikke tørke for fort, da den gjør det vanskelig å forme – klumper ser uestetiske ut på brynene. Du vil imidlertid elske Nanobrow Shape Maskaras konsistens som, selv om den tørker ganske raskt, lar deg sminke og style brynene i din egen tid.

Nanobrow Shape Maskara

Mange fornøyde brukere velger akkurat denne maskaraen – hvorfor? Fordi øyenbryn stylet ved hjelp av Nanobrow Shape Maskara ser aller best ut! De er litt tykkere, fargen er mer intens, de virker mye fyldigere og er perfekt stylet. Sminken er solid og vil vare hele dagen. Maskaraen tilfører vakker, fyldig farge til øyenbrynene dine. Børsten fungerer også utrolig bra, så sminken tar bare et sekund! Du vil garantert bli overrasket over den lille, presise brynbørsten. Nanobrow Shape Maskara gir definisjon og gir øyenbrynene dine den perfekte formen. Den vil style selv svært uregjerlige og lite samarbeidsvillige brynhår. Brynene vil være formet og låst på plass, uten sammenklistrede hår og uønskede klumper. Dessuten kan Nanobrow Shape Maskara brukes alene, eller som det siste trinnet i en sminke-look laget med en blyant eller pomade.

Nanobrow Shape Maskara – hvordan bruke den?

Påføringen av Nanobrow Maskara er utrolig enkel: det tar bare noen få bevegelser med brynbørsten. Husk imidlertid at sminken ikke bør forhastes, da dette kan føre til unøyaktighet. Børsten skal dekkes med maskara og deretter brukes til å børste gjennom hårene sakte og med nøyaktighet. Ikke påfør for mye på en gang, det er bedre å legge flere lag når første strøk tørker helt.
Vær oppmerksom på retningen du grer brynhårene i – de helt nederste bør børstes oppover og resten, de i midtseksjonen og på brynhaler – opp og bort.