Hud

Når du løper ut av tid til å vaske håret – De beste tipsene for frisk hår uten å vaske det

Det er den typiske travle måneden – du er veldig travel på jobb, synes å ha millioner av ting å gjøre, og du glemmer tidenes gang. Plutselig innser du at du ikke har tid til å vaske håret. Det er ikke noe problem – det finnes en rekke måter du kan få friskt, glansfullt og fint hår uten å måtte vaske det hver dag.

Det er veldig viktig å huske at håret kan være fint uten å bli vasket hver dag. Historien om at du må vaske håret ditt hver dag eller raskhet kan være litt overdrevet. Det beste er å vite hva du skal gjøre for å holde håret ditt sunt, friskt og glansfullt uten å ha å vaske det hver dag – men du kan ikke overse hvor viktig det er å vaske det minst en gang om uken med en god hårvask.

1. Hair Dry Shampoo

Tørrsjampo er et must-have produkt som kan redde deg fra å måtte utføre sjampons hver dag. Det er en spesiell aerosolkomponent som absorberer olje og sebum fra håret, og det kan gjøre håret friskt og luftig. Alt du trenger å gjøre er å spray tørrsjampo direkte på røttene og børste den ut helt. Vær forsiktig med hvor mye du bruker, da det kan etterlate håret litt klebralt.

2. Boost med litt tekstur

Hvis du har fint hår, kan du bruke noe produkt som vil legge tekstur til håret uten å veie det ned. Dette er en god måte å gi mer volum og tekstur til håret. Begynn med noen få dråper og distribuer produktet jevnt. Det vil hjelpe håret ditt føles fyldigere og gi det et mer naturlig utseende.

3. Få volum med noen lock i røttene

For å få et livligere utseende, prøv å lage noen få krøller, spesielt i røttene. Dette vil tilføre håret volum og dybde, og det vil se mye frisker ut. Du kan bruke en rundstift for å lage de krøllene. Legg styleroten på håret og vri den mot klokken mens du trekker den langs håret ditt og forsiktig låse krøllen.

4. Fôr håret ditt med næringstilskudd

Håret ditt trenger næring for å se sunt og lyst ut. Du kan tilføre næring ved å ta et godt hår vitamin på daglig basis. Dette vil bidra til å styrke håret og holde det glansfullt. I tillegg bør du jevnlig bruke hårkurer som vil fukte håret, og den trengs for å forbedre hårets helse og glans.

5. Vedlikehold håret ditt for å holde det glansfullt

Du kan holde håret glansfullt uten å vaske det hver dag. Bruk et godt balsam og en hårbehandling en gang i uken for å styrke håret og holde det skinnende. Du kan også bruke kokosolje for å holde håret glansfullt og sunn, det kan fukte håret og la det se friskt og glansfullt ut uten å veie det ned.

6. Bruk drømmehåret

Hvis du ser etter en rask løsning for å få friskt hår uten å vaske det, anbefaler vi bruk av drømmehår. Det er et hårstylingprodukt som lar deg flette håret ditt og få det til å se nyvasket ut. Du trenger ikke å bruke et hårbelte eller klemme – du kan bare lage en liten flette og bruke produktet i hele lengden av håret. Det ser umiddelbart friskt og glansfullt ut.

7. Skak det og bruk øredobbene

For en mer sexy stil, kan du skåke håret og bruke et par øredobber. Det vil legge til litt dybde og stil til håret ditt. Øredobber er et godt valg ford de ikke bare gir volume til håret, men gir også et flott fokuspunkt. Begynn med noen få krøller og deretter bruk øredobber og skåke håret.

8. Fest vekk skittent hår

Du kan sikkert feste bort skittent hår. Bruk noen limstifter eller skruninger og hold håret bak ørene dine. Dette ser ikke bare godt ut, men det hjelper også med å holde håret ditt borte fra ansiktet ditt og holde det sunnere. Du kan også lage en lett oppsamling av håret ditt ved å bruke en pensel og sikre det med noen hårnåler eller vertikalt coiffure.

9. Rensse håret ditt for å fjerne olje og fett

For å fjerne overflødig olje og fett fra håret ditt, kan du bruke en hårspray som inneholder saltsyre. Dette vil absorbere oljen og fettet, slik at håret ikke føles så fet. Slutt resultatet er et rent og fettholdig hår. Det er også en god idé å lage litt tyggis i håret ditt, da dette vil bidra til å stramme opp røttene og lett give volumet.

10. Få tyggis med børste

En annen god måte å få litt luft til håret ditt uten å vaske det er å bruke en børste. Bruk en børste med stort håndtak, og start med å børste håret helt fra ene siden av hodet til den andre skiene. Dette vil fri håret ditt og gi det et fyldigere og glansfullt utseende.

Slik holder du håret ditt glansfullt uten å vaske det

Du kan få friskt og glansfullt h