Kosmetikk

Øyenbrynslaminering hjemme? Det er enkelt med Nanobrow Lamination Kit!

Øyenbrynslaminering er en veldig populær skjønnhetsbehandling som stadig flere kvinner velger. Det innebærer å forme øyenbrynene i riktig fasong ved å bruke kjemiske væsker. Nanobrow Lamination Kit for å laminere øyenbrynene hjemme inkluderer alt du vil trenge for å laminere øyenbrynene dine hjemme! Behandlingen gjør øyenbrynene dine tykkere, voluminøse, stilige og naturlige samtidig.

laminerte bryn

Hvem passer øyenbrynslaminering for?

Øyenbrynslaminering er ment for enhver kvinne som ønsker definerte og naturlige øyenbryn helt uten tomrom og tynne områder. Øyenbrynslamineringen er spesielt nyttig for kvinner som har tynne og korte øyenbryn. Øyenbrynslaminering gir volum og gjør daglig styling av øyenbrynene dine enklere. Sminkeprodukter trengs ikke lenger! Bare børst gjennom øyenbrynene dine med en spiralbørste og vips, så er du klar. Om du føler at du trenger det, vil øyenbrynslamineringen også fungere ypperlig i kombinasjon med farging og plukking av brynene. Øyenbrynslaminering med Nanobrowsettet temmer bustete øyenbryn og former dem i riktig retning.

nanobrow lamination kit

Et komplett sett for øyenbrynslaminering hjemme og i skjønnhetssalonger

Lær mer om fordelene ved Nanobrow Lamination Kit på www.nanobrow.no

Hvordan forberede brynene for laminering?

Før lamineringen er det en god ide å forberede dem ordentlig. Først og fremst skal du sørge for at huden rundt øyenbrynene dine er ren og fri for sminke. Du kan rense øyenbrynene dine med et oljefritt produkt, som for eksempel Nanobrow Micellar Makeup Remover. Behandlingen bør ikke gjøres på skadet eller irritert hud.

Er det mulig å laminere øyenbrynene sine hjemme?

Det er det! Nanobrowsettet for løft og laminering av øyenbrynene sikrer helt trygg øyenbrynslaminering som alle kan få til i tryggheten av sitt eget hjem. Presise instruksjoner, merkede flasker, enkel påføring og fenomenale resultater – du kan ikke si nei til dette! De vakre og naturlige resultatene av presist stylede øyenbryn kan vare opptil 6 uker, avhengig av følsomheten og tykkelsen til brynene dine. Øyenbrynslaminering med Nanobrowsettet er enkelt og gøy. Om du er lei av at øyenbrynene dine er bustete, stikker ut i forskjellige retninger og kjempevanskelige å style, vil Nanobrow Lamination Kit være et fantastisk valg for deg!

DIY øyenbrynslaminering hjemme med lamineringssettet fra Nanobrow

Lamineringssettet for langvarige øyenbrynsløft og laminering hjelper deg med å temme og gi brynene dine volumet du har drømmet om. Lamineringsbehandlingen er designet for enhver kvinne som drømmer om tykkere og mer definerte øyenbryn. Nanobrows profesjonelle lamineringssett kamuflerer tomrom og ujevnheter og gjør øyenbrynene mer voluminøse. Til slutt fikseres de raskt og enkelt i ønsket fasong. De effektive formlene holder til 10 behandlinger og sikrer mange måneder med prettfrie øyenbryn. Du behøver ikke å style dem i det hele tatt!

Det profesjonelle settet fra Nanobrow for å laminere øyenbrynene  hjemme – anmeldelser

Det komplette settet for å laminere øyenbrynene hjemme – Nanobrow Lamination Kit, når høyt opp i popularitetsrangeringer og får positive anmeldelser på nett. Kvinner anbefaler den til hverandre! I tillegg er settet også perfekt for bruk i profesjonelle skjønnhetssalonger. Her er noen av anmeldelsene av Nanobrow Lamination Kit:

Wow! Dette lamineringssettet fikset endelig de bustete øyenbrynene mine. Jeg likte aldri å kaste bort tid på styling og sminking av øyenbrynene mine, og takket være dette lamineringssettet som jeg kan bruke hjemme slipper jeg alt dette. Jeg børster bare gjennom øyenbrynene mine med en spoolie og så er jeg ferdig. Jeg sparer så mye tid! <3

– Ilona, 23

Jeg elsker Nanobrows lamineringssett. Jeg trodde ikke at det var mulig å laminere øyenbrynene hjemme, men det viste seg å være veldig enkelt og gøy. Dette profesjonelle lamineringssettet er enkelt å bruke, og alle kvinner kan få til dette på null tid. Øyenbrynene mine ser elegante og vakre ut, er naturlig glansfulle og betydelig sterkere. Anbefales på det sterkeste!

– Marysia, 29

Jeg visste ikke at øyenbrynene mine kunne se så fine ut uten sminke! Øyenbrynslaminering gjort med Nanobrow Lamination Kit har fullstendig endret øyenbrynene mine. Endelig kunne jeg ta farvel med tynne og smale øyenbryn og ønske vakre og perfekt formede øyenbryn velkommen. Prisen er veldig rimelig og oppmuntrer deg til å prøve det, så løp og kjøp dette settet i nærmeste kosmetikkbutikk og gi det et forsøk! Jeg elsker det!

– Iza, 45

Resultatene av å laminere øyenbrynene mine hjemme med dette langvarige lamineringssettet varer i mitt tilfelle i minst 5 uker. Endelig har jeg funnet en livredder for de tykke og bustete øyenbrynene mine! Nå ser de vakre ut, og alt takket være dette fantastiske lamineringssettet. Bortsett fra det sparer jeg mye penger, ettersom det er mye dyrere å få øyenbrynene laminert i en profesjonell salong. Jeg føler at jeg har blitt min egen øyenbrynsstylist!

– Luiza, 24

øyenbryn laminering