Kuriositet, Rådet

De åtte budene fra Østen – Hemmeligheten bak koreansk skjønnhet!

Asiatisk skjønnhet har lenge vært et uoppnåelig ideal for vestlige kvinner, som med forskjellige metoder prøver å se like freshe, vakre og unge ut som asiatene. Vi misunner kvinner fra Østen, som med dusinvis av år bak seg ser like unge ut som tenåringsdøtrene sine. Hva er hemmeligheten bak den perfekte huden? Hva må vi gjøre for å se like strålende ut? Du må følge de åtte budene.skj-oslash-nnhetstips.jpg

1. Ikke matt

Asiatene har en helt annen tilnærming til blank hud enn europeerne har. De mener at strålende hud betyr fuktet hud full av glød. Det mest ønskede er en sunn glød sammen med perfekt fuktighet, ikke fet hud, så koreanerne tar på store mengder serum, oljer og fuktighetskrem.

2. Lær å like jentete farger

Asiatisk skjønnhet handler om transparent og lys hud kombinert med lepper og øyne i fersken, aprikos eller lyserosa. I Korea er det ikke bare tenåringer som bruker rosa leppestift. Voksne, østlige kvinner elsker minimalistisk og jentete sminke.

3. Kjøp Cushion compact

Cushion compact, eller putefoundation, er svært populær innen asiatisk sminke. Denne koreanske trenden har en lett og naturlig formel som ikke er for tung for delikat hud. Koreanerne elsker det, fordi de ikke egentlig liker å bruke mye sminke i ansiktet.

4. Bruk hårmasker

Av natur har koreanske kvinner sunt og glødende hår, men de er også svært glade i veldig invasive fargebehandlinger og styling som kan skade håret. Det skjer ikke, fordi hemmeligheten deres for sunt hår er jevnlig bruk av hårmasker.

5. Klapp, ikke gni

Teknikken du bruker for å ta på kosmetikk er vesentlig. Det var asiatene som oppdaget at det er mye bedre for huden å klappe kosmetikken inn, fordi det stimulerer blodkarene og ingrediensene absorberes raskere.

6. Spis sesongbetonte produkter

Bevissthet om sunn mat påvirker også skjønnheten. Kostholdet til koreanske skjønnheter baserer seg hovedsakelig på fullkornsris, sesongens grønnsaker, sjømat og kimchi (tradisjonell koreansk rett med syltede grønnsaker) – disse produktene påvirker hudens helse.

7. Vask ansiktet to ganger

Du bør kanskje vurdere å bruke mer tid på kveldsstellet for å rense det enda bedre. Asiatene starter rensingen med ikke-skummende oljebase, og så vasker de det igjen med ansiktsgelé.

8. Bruk essens

Det siste steget i koreansk hudpleie er bruk av essens. Europeerne avslutter hudpleien med tonic, men østlige kvinner bruker essens for å nøytralisere pH-verdien og gi fuktighet til huden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *