Kosmetikk

Ett produkt, seks oljer. Nanoil for tørt og skadet hår

Olje rik på ingredienser - NanoilDen kombinerer egenskapene til seks naturlige vegetabilske oljer. Produktet inneholder innovative ingredienser som stimulerer hårvekst og forhindrer hårtap. Det virker på innsiden av hårsekkene og på hårets overflate. Nanoil for hår med høy porøsitet er laget for å redde dehydrert, sprøtt, grovt og svært svakt hår.

Håret vårt trenger svært delikat og personalisert pleie. Tilstanden kan forverre seg for hver dag på grunn av skadelige faktorer, inkludert stekende sol, luftforurensing, varme produsert av hårfønere, rettetang etc. Sensitiv hårstruktur er dekket av tusenvis av små skjell som kan bli skadet. Håret blir svakt og grovt når skjellaget reiser seg. Hårets porøsitet definerer hvor skadet håret er. Hvis porøsiteten er høy, lover det ikke godt.

1 Hårtype

Hår med høy porøsitet krever både delikat og svært sterk pleie. Nanoil for hår med høy porøsitet gir denne typen pleie. Delikat – for ikke å forverre den dårlige tilstanden. Sterk – for å virke effektivt og bli kvitt problemet. Høy porøsitet betyr at skjellaget er reist nesten til det maksimale. Når dette ytre laget er forstyrret og porøst, skjer to ting: håret mister fuktighet og næringsstoffer svært raskt; det er lettere for ytre faktorer (som giftstoffer) å penetrere den sensitive hårstrukturen. Resultat? Strålignende, dehydrert, stivt, sprøtt, grovt, matt og krusete hår med flisete tupper. Livløst hår som er nesten umulig å style.

1 av 3 multifunksjonelle oljer

Nanoil for hår med høy porøsitet svarer på behovene til stresset hår. Presist matchet pleie er nødvendig for denne hårtypen. Nanoil er en eksklusiv behandling basert på naturlige oljer som er ideelt for hårstrukturen. Måneder med forskning på menneskelig hårstruktur og tester på hundrevis av naturlige stoffer har ledet til skapelsen av en eliksir som er i stand til å gi håret tilbake sunnheten og skjønnheten.

Nanoil for hår med høy porøsitet:

 • gjenoppbygger hårets keratinstruktur,
 • bremser hårtap og gir riktig fuktighet,
 • forsterker den beskyttende barrieren gjennom å lukke skjellaget,
 • glatter ut håret, fjerner krusethet,
 • gir vakker glans,
 • styrker hårsekkene, stopper hårtap,
 • balanserer hudens pH og talgkjertlenes arbeid,
 • øker volum, hjelper på styling og børsting.

6 naturlige oljer

Nanoil for hår med høy porøsitet er kombinasjonen av de seks beste naturlige vegetabilske oljene. Ikke bare hvilke som helst oljer, men de som inneholder fettsyrer som passer for skadet hår. I tilfelle høy porøsitet, er det viktig med reparasjon og beskyttelse. Dette gis av en stor mengde flerumettede fettsyrer. Nanoil for hår med høy porøsitet inneholder et kompleks av oljer som matcher den skadde hårstrukturen perfekt.

 • Søt Mandelolje – bløtgjører som glatter ut håret og forhindrer sprøhet, forsterker lipidlaget i hodebunnen og lindrer irritasjon.
 • Arganolje – skjermer fra høy temperatur, forsterker intercellulær sement og reparerer håret i dybden ved å forsegle skjellaget.
 • Nattlysolje – forbedrer arbeidet til cellene i hodebunnen, kontrollerer arbeidet til talgkjertlene, låser inn vann.
 • Avokadoolje – forhindrer vanntap, glatter ut hårfibrene, gir elastisitet, fjerner krusethet og intensiverer glans.
 • Maracujaolje – sterk antioksidant som balanserer prosesser i hodebunnen, noe som forhindrer håret fra å bli fett og gir elastisitet.
 • Bomullsfrøolje – ideell beskyttelse av sensitivt hår som fliser seg lett; forbedrer fuktighet og gir mykhet.

8 ekstra stoffer

Bortsett fra naturlige oljer, inkluderer Nanoil for hår med høy porøsitet flere fordelaktige stoffer. Virkningen til perfekt utvalgte, naturlige vegetabilske oljer forbedres av åtte ekstra stoffer som spiller en nøkkelrolle i produktet. De intensiverer virkningen til oljene og gir formelen andre interessante egenskaper.

 • Pantenol – støtter hårets reparasjonsprosess og øker glans.
 • Keratin – forsegler hårets keratinstruktur, reparerer skade.
 • Kerastim – blokkerer hårtap takket være sterkere hårsekker.
 • Baicapil – stimulerer hårvekst og nye babyhår.
 • Vitamin E – fungerer som en antioksidant, reagerer mot hårets aldring.
 • Silke – gjør styling lettere og gir mykhet.
 • Lanolin – glatter ut og gjør skadet hår elastisk, gir glød.
 • UV-filter – reduserer den skadelige virkningen til UV-stråling.

100 ml størrelse

Mange verdifulle ingredienser med forskjellige egenskaper er skjult i en ekstraordinært elegant svart flaske. Nanoil hårolje betyr enkelhet og minimalisme. Flaskens design er uten overdreven dekorasjon. Den er laget av solid glass som motstår knusing. Den komfortable pumpen gjør påføringen lettere mens den uvanlige formen er virkelig hendig. Den presist designede flasken skjuler flytende gull – en blanding av naturlige oljer og ekstra stoffer som gjør Nanoil for hår med høy porøsitet til det beste produktet for skadet hår. Produktet gir kompleks pleie og matcher de individuelle behovene til hver hårtype. Den kan brukes på en rekke måter.

3 versjoner av Nanoil hårolje

Hele serien med Nanoil hårprodukter består av tre oljer. Vi har allerede diskutert Nanoil for hår med høy porøsitet, som er ideelt for stresset hår. Du kan også kjøpe:

– Nanoil for hår med lav porøsitet som motsetter seg styling, som er rett, tungt, krever permanent beskyttelse (med 9 naturlige oljer: sedertre, kokos, argan, lakserolje, shea, babassu, maracuja, monooi, cupuacu).

– Nanoil for hår med medium porøsitet med tilstand som forverrer seg, blir lett krusete, flisete, tørt og sprøtt (med 6 naturlige oljer: argan, makademia, marula, jojoba, maracuja og kokos).

Hårpleie Nanoil hår olje

15 Kommentarer “Ett produkt, seks oljer. Nanoil for tørt og skadet hår”

 1. Marita

  Jeg kan se at den inneholder de to yndlingsoljene mine:) tror jeg vil kjøpe denne oljen og prøve den:))

  Svar
 2. Nikki

  Den høres bra ut, jeg må teste!:)

  Svar
 3. Mart@

  Jeg har oljen og bruker den ikke bare til håroljing men hver gang jeg har vasket håret tar jeg litt i balsamen min. Den er supr til tørt hår. Jeg slutta til og med å bruke fuktighetshårmasker fordi dette produktet er nok for meg:)

  Svar
 4. Emma

  Jeg begynte å olje håret nå nylig og liker bomullsfrøolje, jeg elsker det den gjør med håret mitt :)) det ble så mykt og pent 😉

  Svar
 5. Kaja

  For meg virker ikke enkeltoljer like godt som en kombinasjo. Jeg liker bare digger oljeblandingen i nanoil

  Svar
 6. Mia

  Det er så bra at den også har andre gode ingredienser i tillegg til oljene. Bare dumt den er så dyr ;(

  Svar
 7. Kat M

  Flasken imponerte ikke men sammensetningen er veldig bra!

  Svar
  • Maribelle

   samme som resultatene! det er det perfekte bøtemiddelet for det skadde håret mitt

   Svar
 8. EllaK

  vet ikke hvilken jeg skal kjøpe ;( den for medium eller høy porøsitet ?:(

  Svar
  • Evi

   Jeg var ikke sikker heller så jeg tok testen på nettsiden til nanoil og det hjalp mye! den passer perfekt!

   Svar
 9. Hanna

  Det er et veldig interessant produkt, kan hende jeg prøver det en dag. Nå er jeg fornøyd med Moroccanoil.

  Svar
 10. Sara

  Denne oljen hjalp mye da håret mitt falt ut

  Svar
 11. Evelyn

  Hårtuppene har endelig slutta å flise seg

  Svar
 12. Nikoline

  flott! da må jeg bestille da 🙂

  Svar
 13. forelsketkaramell

  jeg anbefaler macadamiaolje

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *