Kuriositet, Munn

For våren 2016 har Clinique forberedt ny og innovativ kosmetikk

For våren 2016 har Clinique forberedt ny og innovativ kosmetikk. Ett av disse produktene er leppepomade med skrubb, Clinique Sweet Pots, som Sugar Scrub & Lip Balm. Leppepomade og skrubb i ett tar sminkemarkedet med storm, til tross for prisen.Sweet-Pots-Sugar-Scrub-and-Lip-Balm

HARMONIUS DUET FOR LIPS

Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm er to produkter i en pakke.. Slik det ser ut minner den om en deilig makron, fordi den har to lag med produkt – på den ene siden en sukkerskrubb og på den andre siden en fuktighetsgivende og fargende leppepomade. Leppepomaden og skrubben Clinique Sweet Pots er en svært harmonisk duett med nærende kosmetikk. Ved å bruke sukkerskrubben kan vi jevnlig eksfoliere døde hudceller fra den delikate leppehuden, noe som gjør dem glatte og myke. Men påføring av leppepomaden vil gi fuktighet og næring til leppene ved å sikre dem en naturlig glans i en av de valgte fargene.

VARIETY OF SHADES

Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm fra Clinique er et produkt som er beregnet på alle hudtyper. Den er tilgjengelig i seks saftige og svært pigmenterte farger, som kan matches til stylingen og selv personligheten eller humøret. Fargene dekker svært godt hvis leppene først har blitt gjort glattere med sukkerskrubben.

  • Candies Cassis – klassisk lilla
  • Citron Bleu – sky blue
  • Orange Blossom – intense orange
  • Pink Framboise – neonrosa
  • Red Velvet – dyprød
  • Sweet Rose – pudder, mørkerosa

BRUK

Forbered leppene på fargen med en delikat leppemassasje med sukkerskrubben. Fjern skrubben fra leppene med et tørkepapir. Ikke bruk sukkerskrubb mer enn tre ganger i uken for å unngå irritasjoner. På glattgjorte lepper påfører du den fargede leppepomaden, som ikke bare gir leppene intens farge, men også vakker glans og langvarig fuktighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *