Kuriositet, Munn

Gråtelepper. Hva handler denne sminketrenden om?

Sminketrender har en tendens til å overraske oss nå for tiden. Det var årstider hvor vi hadde matte, neonfargede og graderte lepper. Men med den kommende våren har det utviklet seg en ny trend gråtelepper, eller crying lips, som er… lepper som er utgnidd etter gråting. Rart? Ikke nødvendigvis.

Mange av dere har sikkert lagt merke til at ansiktet ser ut til å få et glødende utseende etter at man har grått. Hvordan er det mulig når ansiktet aldri ser bra ut mens man gråter? En halvtime etter gråting er nok for at ansiktet blir fresht. Tårer gjør øynenes utseende naturlig glassaktig, fuktig og glødende. Etter å ha grått blir kinnene noe rosa og leppene myke og litt hovne. Det viser seg at en kvinnes ansikt etter at hun har grått kan være sexy.gr-aring-telepper.jpg

Hva ergråtelepper?

Den siste sminketrenden, gråtelepper, er en sminke hvor vi gjør slik at leppene våre ser ut slik de gjør etter at vi har grått. Hvordan ser slike lepper ut? Gråtelepper er myke, subtilt rosa og uten definisjon av kantene. De er fulle, og ikke på grunn av mer intens farge, men naturlig hovenhet på grunn av gråting. Hvordan får man leppene til å se lett slørete ut? Du må gråte eller… bruke et sminketriks.

Hvordan få gråtelepper?

Det å skaffe seg gråtelepper, som er så populært blant bloggere, er ikke så vanskelig. La oss introdusere vår gråtelepper-tutorial. Før vi starter er det verdt å nevne at det beste for gråteleppe-sminke er leppestifter i naturlige farger (nude, fersken eller rosa) slik at de matcher leppenes naturlige farge.

GRÅTELEPPER STEG FOR STEG

På begynnelsen påfører du bare leppepomade, blyant eller leppestift i din valgte farge midt på over- og underleppen. fordeler du det på hele leppeoverflaten med fingertuppen i en «stempel»-bevegelse. Eventuelle vanskeligheter med å bruke produktet kan lettes ved å bruke fargeløs leppepomade, vegetabilsk olje (som kokos) eller annet fuktighetsgivende produkt (honning eller vaselin).

For å understreke gråtelepper kan du flytte fargen litt over overleppen slik at den fader i amors bue. Dette steget gir ikke bare leppene et uttrykksfullt utseende, men etterligner også en optisk større overleppesom rett etter at man har grått. I denne typen sminke er det viktig at produktene ikke bare holder seg til den naturlige leppekonturen, men noe over kanten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *