Kosmetikk, Munn

IsaDora Nourishing Lip Oil – Fuktighetsgivende leppeolje

IsaDora ønsker å oppfylle kvinners forventninger. Vet å fokusere på leppenes behov, skapte merket en fuktighetsgivende olje. Tross alt ønsker enhver kvinne å ha myke og helt fuktede lepper, noe som knuser menns hjerter. Takket være Nourishing Lip Oil er dette mulig på bare noen minutter.isadora.jpg

Den innovative formelen til Nourishing Lip Oil er en nyhet som ble presentert ved Riviera 2016-kolleksjonen. IsaDora reklamerer for produktet sitt som en løsning på alle problemene med vårens ankomst. Fuktighetsgivende olje for leppene vil gi intens regenerering for lepper som er tørre, flassete og irriterte etter vinteren. Harde værforhold har ikke noen god innflytelse på huden, som er svært matt, også på leppene. Det er grunnen til at du bør bruke nærende oljebehandling med Nourishing Lip Oil.

Den fuktighetsgivende oljen fra IsaDora er hovedsakelig basert på to vegetabilske oljer: Argan og avokado. Vegetabilske oljer brukt som base for produktet gjør Nourishing Lip Oil rik på fuktighetsgivende, regenererende og antioksiderende ingredienser – sammensetning av vitamin A, B, D og E, men fettsyren omega 3 er også nødvendig for riktig funksjon.

Arganolje i denne nærende oljen er ansvarlig for å gi fuktighet, men har også foryngende og nærende egenskaper. Oljen er utvunnet fra frøene til argantreet, og er en kilde til ungdomsvitamin og fettsyrer, så den er flott for å styrke leppehuden. Den gir elastisitet, lindrer irritasjoner, regenererer mikroskader og indikerer antialdringsegenskaper.

Avokadoolje er rik på vitaminer og omegasyrer, noe som gjør det til en flott antioksidant og fuktighetsgiver. Hovedoppgaven i Nourishing Lip Oil er å øke kollagennivået i huden. Den er utvunnet fra avokado og stimulerer kollagenfibrene, og takket være dette tar den seg av vitalitet, ungdom og elastisitet for leppene.

Nourishing Lip Oil er pakket i en lang, stilig tube med en krummet applikator. Produktet er fargeløst, og etterlater seg en transparent, glossy finish. Den har en delikat gelé-oljeformel og fordeles godt på leppene, men også rett etter påføring dekker den leppene med et beskyttende lag nærende ingredienser. Den fuktighetsgivende leppeoljen fra IsaDora smaker lime og vanilje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *