Kosmetikk, Munn

Leppesminke steg for steg med Viva Glam Lipstick fra MAC

mac.jpgIkke bare ser den flott ut, men ble også laget med edle motiver. Møt Viva Glam Lipsticks fra MAC. Deler av fortjenesten fra salget av leppestiftene doneres til folk med HIV og AIDS.

Hva bør vi vite om leppestiften fra MAC?

Viva Glam Lipstick ble først laget i 1994. Siden da har MAC lansert nye produkter, som lipgloss og pomade. I år hadde vi en sjanse til å møte nye farger fra siste utgave av Viva Glam Lipstick. Der finner vi nye nyanser som: nøytral perlerosa, brun plomme, intens burgunder, skittenrosa med glød, rødbrun perle plomme og gyllen perle. Alle disse nyansene gir forskjellig stigning på sminken: fra matt, via litt glød til sateng. Disse fargene passer perfekt til hver hudtype og hårfarge.

Viva Glam Lipstick fra MAC stikker seg ut med interessante farger. Innpakningen til produktet fortjener spesiell oppmerksomhet. Svart og matt gir den en svært elegant men minimalistisk look. Produktet selges i svarte esker hvor vi finner informasjon om nyanse, innhold og hvordan den skal lagres. Produktets vekt er 3 gram, men leppestiften er svært effektiv.

Hvordan bruke Viva Glam Lipstick?

Viva Glam Lipstick fra MAC har intense farger, og påført riktig gir den god effekt. Før du gjør leppesminken bør du skrubbe leppene, for at produktet skal vare lenger og ha mer intens farge. For å skrubbe dem kan du bruke sukker og honning. Sukker fjerner de døde hudcellene, og honning gir fuktighet og næring til leppene. Ta deretter på noe foundation og pudder på leppene – da gnis ikke leppestiften av så lett. Tegn konturen til leppene med en lipliner i lignende nyanse som leppestiften, og fyll så ut resten med ditt valgte produkt. Overflødig leppestift fjernes med bomullspad eller tørkepapir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *