Kosmetikk, Munn

Retro Matte Liquid Lipcolour av MAC Collection

Vinternyheten fra MAC Cosmetics ble utviklet med tanke på den kommende varme årstiden, og er definitivt en stor suksess. På begynnelsen av dette året dukket Retro Matte Liquid Lipcolour-kolleksjonen opp i butikkene. Hvordan kan leppestifter få deg til å ville shoppe? Retro Matte er en flytende leppestift med matt finish!

Glamour matt

Tidløs eleganse assosieres med matt sminke, fordi kun matte nyanser kan gi vakkert dyp av myk farge. Glamoursminke handler om matte lepper, som ved å bruke Retro Matte Liquid Lipcolour burde bli intense, vakre og fulle. Klassisk på sitt beste, kun med MAC!mac-cosmetics.jpg

Liquid matt lipstick

Den innovative formelen fra MAC Cosmetics er en flytende leppestift (selv om du ofte finner den sammen med lipglossen i butikkene) som tilbyr utrolig matt finish i femten nyanser. Det har ikke noe å si hvilken farge du elger, siden hver av fargene vil se flott ut – takket være den kremete og langvarige finishen vil den alltid se effektiv ut.

 1. Fashion Legacy – klassisk rød
 2. Feel So Grand – fristende kirsebær
 3. Dance With Me – rødvin
 4. High Drama – intensiv claret
 5. Oh, Lady – vakker plomme
 6. Recollection – dyp fiolett
 7. Liquid Lipcolour Quite The St. – mørk fersken
 8. Tailored To Tease – gammelrosa
 9. To Matte With Love – klassisk rosa
 10. Personal Statement – dyprosa
 11. Divine-Divine – søt rosa
 12. Rich & Restless – pudderrosa
 13. Mademoiselle – myk beige
 14. Back in Vogue – nøytral cappuccino
 15. Lady Be Good – myk brun

Langvarig matt finish

MAC Cosmetics er berømt for sine langvarige matte leppestifter. Den innovative, flytende formelen til Retro Matte Liquid Lipcolour varer i hvert fall noen timer, men det er ikke alle dens egenskaper. Konsistensen til dette matte produktet ligner mer på lipgloss enn tørr leppestift, men gir deg lett og hyggelig påføring uten at leppene virker tørre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *