Kuriositet, Rådet

Vårens regenerering av hud – hvor skal man begynne?

Våren er nesten over oss. Snart legger vi jakker, luer og skjerf i skapet, og tar frem kjoler, trange topper og korte skjørt. Men før vi kommer så langt må vi forberede oss på de kommende varme dagene og garderobeendringen. Vi trenger kunnskap om kroppspleie.

Couperosehud trenger spesielle forberedelser før våren. Hvorfor? Fordi solstråling får blodkarene til å vide seg ut, noe som leder til rødhet i huden. Du vil trenge en spesiell krem som strammer veggene til blodkarene, eller solkrem. Produktene du velger bør inneholde rutin, vitamin C og PP. Mangel på de riktige produktene kan få hudtilstanden til å forverres, og kan videre lede til rosacea. Du kan spørre om laserbehandling på skjønnhetssalongen. Lysimpulser fjerner «spindelvevårer» og forbedrer det generelle utseendet i ansiktet.

v-aring-r-2016.jpg

Før solskinnet begynner å bli mer intenst må du ta vare på ansiktshuden. Det kan hjelpe med mikrodermabrasjon, eksfoliering eller kjemisk peeling. Eksfolianter og mikrodermabrasjon fjerner døde hudceller, glatter ut rynker og blekner misfarginger, mens kjemisk peeling regenererer epidermis. Denne type behandling hjelper for folk med fet eller kombinasjonshud eller som lett får skjønnhetsfeil. Har du dype og mørke arr eller skjemmende akne, kan du også prøve laserbehandling. Men husk at en slik prosedyre kun kan utføres av en utdannet skjønnhetspleier med bruk av spesialiserte produkter.

Ikke glem kløften. Huden trenger oppstramming og epidermis trenger peeling. En flott løsning er intensiv fuktighet med tørre kroppsoljer. En svært viktig del av kroppspleien er massasje med isbiter for å booste blodsirkulasjonen. Masser kløften med isbiter i sirkelbevegelser; fullfør prosedyren i halsområdet. Ikke glem brystene; påfør toning eller fuktighetsgivende maske. Du kan prøve øvelser for de øvre brystmusklene også.

Hoftebehandlinger strammer ikke bare opp, men hjelper til å redusere cellulitt og strekkmerker. Bare noen minutters massasje med spesielle produkter er nok for å gjøre huden vakker, smidig og yngre. Du kan bruke en hanske eller svamp med grov overflate. Kjemisk peeling skal også være svært effektivt for å slanke hoftene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *