Hud, Kosmetikk

Ansiktscontouring med Infallible Sculpt palette fra L’Oreal

Ansiktscontouring har blitt ekstremt populært nå for tiden blant sminkeelskere, bloggere og stylister. Det er nødvendig med profesjonell kosmetikk og sminkekoster. Og du vil definitivt få behov for Infallible Sculpt fra L’oreal.

Hva er ansiktscontouring?

Ansiktscontouring kan kalles å kamuflere skjønnhetsfeil samtidig som vi viser det vi synes er best med ansiktet vårt. For denne jobben trenger vi kosmetikk i forskjellige farger, og noe sminketilbehør. Det beste er: concealere eller pudder og svamper eller koster i forskjellige størrelser. Grunnregelen for ansiktscontouring er riktig påføring av de nevnte produktene. Områdene du vil gjemme dekker du med en mørkere nyanse av produktet. Og de områdene som er dine beste sider dekker du med en lysere nyanse (kanskje en eller to toner lysere enn hudtonen og foundation/BB cream). For å påføre og blande produktene bruker du koster i størrelser bestemt av stylister. Mindre applikatorer brukes for huden nær nesen, haken, øyne og lepper. Men de større kostene er praktiske for å ta på produktet i kinn og panne. Og hvilken type produkt bør man bruke til ansiktscontouring?

l-oreal.jpg

Infallible Sculpt palette fra L’Oreal

L’Oreal skapte en spesiell palett som gjør ansiktscontouring enklere. Produktet har liten innpakning, som dessverre verken har kost eller speil med. Inni finner du et bilde av hvordan produktet bør påføres. Infallible Sculpt fra L’Oreal er tilgjengelig i to nyanser av beige og brunt: Light og Medium – Dark. Fargene påføres i henhold til reglene over. Men metoden for ansiktscontouring må passe til ansiktsformen.

Et ovalt ansikt trenger ikke mange rettelser – blant stylister regnes det for den perfekte ansiktsformen. Et rundt ansikt trenger å slankes optisk. Dette er grunnen til at den mørkere nyansen påføres under kinnbena og gnis nedover, mot haken. En lysere tone brukes rett under indre øyekrok, tuppen av haken og på kjeven. Slanking og forlengelse er noe ethvert firkantet ansikt trenger. For å gjøre dette påfører du den mørkere nyansen fra Infallible Sculpt palette fra L’Oreal på kinnbena og gnir den mot nesen. Lys farge påføres rundt øynene og midt på haken. Et langt ansikt trenger å se bredere ut. Så bruk en mørkere farge på kinnbena og gni mot midten av ansiktet. Den lyse nyansen brukes på samme sted som for et firkantet ansikt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *