Kosmetikk, Kuriositet

Charlotte – Marc Jacobs’ leppestift til ære for britisk prinsesse

Prinsesse Charlotte er hele Storbritannias favoritt, og i begynnelsen av mai feirer hun sin første fødselsdag. Akkurat som alle andre hendelser forbundet med den britiske kongefamilien, vil også den første fødselsdagen til prinsesse Charlotte feires overdådig av hele Storbritannia. Ikke rart at selv designerne ønsker å tilføre noe fra seg selv og (kanskje) samtidig reklamere for merket sitt i denne anledningen. Marc Jacobs avslørte akkurat sitt prosjekt.prinsesse-charlotte.jpg

Det viser seg at den nesten ett år gamle britiske prinsesse Charlotte ble musen til en av de mest berømte amerikanske designerne. For bare noen dager siden introduserte den verdensberømte New Yorkeren sitt nyeste prosjekt – “Charlotte” leppestift, som kom ut spesielt for den første fødselsdagen til prinsessen. “Charlotte” leppestift er del av Marc Jacobs’ Le Marc Lip Crème Collection.

Marc Jacobs’ “Charlotte” leppestift er en eksklusiv kremleppestift i en rosenyanse som ikke hentyder til Kate og prins Williams datter ved første øyekast. Catherine Gore, visepresident og CEO for merket, forklarer at “Charlotte”-nyansen var “inspirert av de dypeste, mest saturerte rosatonene til en engelsk rose”. Det forklarer mye om fargen. Leppestiften skal minne om Storbritannia ikke bare via prinsessens navn, men også med fargen til rosene i hagen i Buckingham Palace.

Marc Jacobs’ “Charlotte”-farge selges for £24.00 på Harrods’ nettside, noe som blir rundt $34.50. For noen er det kanskje dyrt, men det finnes også folk som er klare til å betale prisen uten noe videre problem. Dette er ikke så rart, for britene elsker kongefamilien som og er rede til å bruke sin siste penny for, for eksempel, klær kongefamilien ble sett i.

Charlotte kan kjøpes eksklusivt på Harrods, berømte Marc Jacobs Beauty handelshus i Storbritannia. De som ønsker å skaffe seg produktet fra andre steder i verden kan gjøre det på nett, men husk at prisen vil øke betraktelig på grunn av fraktkostnadene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *