Kosmetikk

Det beste retinolbaserte ansiktsserumet av Nanoil er ute nå!

Liker du å våkne opp om morgenen med følelsen av god helse og energi? Huden din kan føle på det samme om du begynner å behandle den med Nanoil Retinol Face Serum – det eneste slike hudproduktet av sin art.

Det virker aktivt mens du sover. Det styrker alle hudens selvfornyende prosesser om natten. Det reduserer rynker og forynger huden. Nanoil Retinol Face Serum tilbyr total hudfornyelse som ikke bare er trygg, men også ikke like aggressiv som det som var vanlig i typiske retinoler fra forrige generasjon. Fortsett å lese for å lære om hvilke effekter du kan forvente av Nanoil Retinol Face Serum.

Ansiktsserum med retinol fra Nanoil: Det beste, men hvorfor?

Retinol (kjent i dagligtale som vitamin A) kan ta ulike former. Den gamle som mødrene og bestemødrene våre kjenner til ga gustige effekter, men kunne etterlate huden kvisete og med ufine pigmentflekker om det ble brukt på feil måte. I tillegg førte det ofte til hudirritasjoner og rødhet. Siden den gamle typen retinol var mer angripende enn det var helbredende, førte den til mer skade enn hjelp.

Retinolet i Nanoil-ansiktsserumet er for øyeblikket den tryggeste og mest ikke-invaderende typen retinol som brukes til forskjønnende og medisinske formål. Det utløser ingen irritasjoner eller rødhet. Istedenfor støtter det hudens fornyelsesprosess, forynger og revitaliserer. I tillegg lindrer og avslapper retinolet som brukes i Nanoil epidermisen, som er grunnen til at huden din vil se fantastisk ut om morgenen – akkurat som du føler deg etter en lang og komfortabel natts søvn.

Dette er viktig!
For å oppnå ønsket effekt, må konsentrasjonen av retinol i et kosmetisk produkt være helt riktig. Kun da vil hudcellene være i stand til å produsere den trygge og irritasjonsfrie retinsyren.

Retinol i hudpleie: Hvorfor sies det at det er så skadelig?

Hvorfor trår enkelte mennesker varsomt med retinolet? Det er hovedsakelig forårsaket av den populære overbevisningen om at retinol kan ha negativ påvirkning på huden: for eksempel i form av pigmentflekker, misfarging, merker og kviser. Det er sant at disse effektene kunne oppstå, men det var på grunn av retinolet som ble brukt for 50 år siden. Dagens kosmetologi og medisin har kommet langt nok til å utvikle en fullstendig trygg form for retinol som aldri negativt påvirker huden. I tillegg trenger man ikke å påføre den nyeste formen retinol to ganger daglig, som man måtte med den gamle typen. Når det brukes om kvelden, frigjør det potensialet sitt sakte men sikkert for å forbedre huden i 24 timer. I tillegg har det blitt bevist at retinol kan gi enda mer tilfredsstillende effekt som hudpleie når det kombineres med vitamin C eller oppkvikkende hyaluronsyre. Dette nye retinolet lar deg lage en skreddersydd hudfornyingsplan som passer eksklusivt til dine behov. Nanoil tilbyr det mest nyskapende retinolet. Det ville vært synd om du ikke prøvde det ut!

Ansiktsserum med retinol av Nanoil: Effekter

Det nåværende derivatet av eldre retinolformer som ikke lenger er like aggressivt som originalen, klarer å synlig forminske størrelsen på porene og forbedre hudens motstandsdyktighet. Om du sliter med rynker og posehud er Nanoil et produkt som bør innlemmes i det nattlige skjønnhetsritualet ditt. Hva kan huden din oppnå takket være Nanoil Retinol Face Serum?

  • regenering
  • mykhet og glans
  • ingen rynker
  • ingen skavanker
  • fornyelse og revitalisering
  • ingen akne

Ansiktsserum med retinol fra Nanoil: Hvordan brukes det?

Dette ansiktsserumet kan brukes på daglig basis ved sengetid, på rengjort og tørket ansiktshud etter toner. Følg på med favorittansiktskremen din til kveldsbruk. Nanoil Retinol Face Serum tilbyr effektiv støtte for huden din, så den klarer å utføre alle de selvfornyende prosessene som kun skjer om natten.

Ansiktsserum med retinol av Nanoil: Endelige kommentarer

Det finnes ikke noe annet ansiktsserum som er like effektivt og på samme tid trygt for huden som Nanoil Retinol Face Serum. Dette produktet reparerer hengehud, fjerner fine linjer og eksfolierer vekk døde hudceller på skånsomt vis. Retinol har en interessant egenskap – jo lenger det brukes, jo sterkere er effekten. Dette betyr at jo lenger du eksponerer ansiktet ditt for den trygge typen retinol, jo raskere vil huden forbedre utseendet sitt og se yngre ut. En annen positiv egenskap ved retinol er at huden ikke blir vant til det, som derfor betyr at effektene ikke forsvinner, selv etter et par måneders regelmessig bruk. Jo tidligere du tilfører retinol i antialdringsbehandlingen din, jo mer vinner huden din på det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *