Kosmetikk

Fantastisk Nanoilserum Beriket med Kastanjeekstrakt

Et ansiktsserum med en balansert konsentrasjon av ingredienser er helt avgjørende for å behandle sprengte blodkar. De som er beriket med kastanjeekstrakt er mest effektive på å styrke og forbedre huden. Nanoil Anti-Redness Face Serum er et bra eksempel. Fortsett å lese for å lære mer om dette produktet.

Nanoil topprangert ansiktsserum mot rødhet

Kastanje inneholder massevis av gunstige ingredienser som har blitt brukt i hudpleieprodukter og medisiner i mange år. Ekstraktene utvinnes vanligvis fra barken, bladene eller frøene på treet. De er vanligst å finne i lotions, kremer og skrubber, og skjednere i serum. Takknemligvis har Nanoil laget et ansiktsserum og beriket det med en en ekstrakt fra kastanjetrebark – en del av planten med best mulig effekt for rødsprengt hud.

Hva gjør serumet til et bra valg?

Noen av dere bruker enten ansiktsserum eller en fuktighetskrem, som ikke er så lurt. De bør brukes sammen for å oppnå best mulig resultat. Serumet inneholder færre ingredienser, men konsentrasjonen av dem er mye høyere. I tillegg er det i stand til å trenge gjennom epidermisen og forbedre huden helhetlig. Dette fører til veldig rask forbedring i hudens generelle tilstand og utseende. Når du påfører ansiktskrem etter et serum forsterker du effektene av dem og holder de aktive virkestoffene fra serumet i huden.

Nanoil Anti-Redness Face Serum: ikke bare kastansje

  • Kastanjebarkekstrakt lukker blodkapillærene og styrker dem for å unngå lekkasjer. Den er også en antioksidant, som gjør at den forsinker prematur aldring av huden. Den gjør kapillærene mindre merkbare og minker framtoningen av røde flekker.

Som du kan se gir denne ingrediensen fantastiske effekter alene. Derimot har Nanoil også beriket serumet med andre botaniske planter:

  • Sypressekstrakt
  • Lindenekstrakt
  • Punarnavaekstrakt

Disse passer bra med effekten av kastanjen, i tillegg til å tilføre fuktighet, lindring og lukking av blodårer.

Nanoil Anti-Redness Face Serum: Ekstrainformasjon

Helt til slutt kommer noen ekstra detaljer som kan være nyttige.

Størrelse

Dette serumet kommer i en glassflaske på hele 50 ml.

serum for ansiktsrødhet Nanoil

Pris

Med tanke på størrelsen på flasken og ingrediensene i den koster ikke serumet noe særlig.

Konsistens

Det er vannbasert, som gjør det lettvektig og raskt på absorbering så du ikke tynger huden din.

Kjøp

Serumet er lett å finne på nett, for eksempel på www.nanoil.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *