Kuriositet, Rådet

Hva er oppskriften på perfekt sminke til Valentine’s Day?

Valentine’s Day er over oss, så nå er det tid for å finne den perfekte sminken til denne spesielle anledningen. I dag vil jeg presentere mine ideer for perfekt hud, en romantisk look og sexy sminke uten å gjøre det for provokativt. Jeg vil gjerne dele mine lure og effektive triks som jeg personlig bruker med alle dere. Jeg bare vet at dere vil se fantastiske ut.

#1 Kom deg ut av komfortsonen

Vil du sjarmere din bedre halvdel? Eller kanskje du bare trenger å føle deg spesiell den dagen for din egen del? Det er ikke motivene dine som er viktig her, men resultatet. Jeg vil gjerne tilby deg en vei ut av dine vante planer og slutte med tanken om hverdags- og jobbsminke. Ta på noe rød leppestift, sexy eyeliner og gå for smoky eye. Bestem selv hvilket element vil gi deg den hete valentinfaktoren og gjør at du føler deg feminin og vakker.

valentine-s-day.jpg

#2 Ikke tving det frem

Det jeg skal til å si nå er den rake motsetningen til det jeg sa tidligere, fordi hvis røde lepper eller intens eyeliner ikke passer med personligheten din vil du bare føle deg dårlig med det. Kan du ikke utføre det bra (og husk at slurvete sminke kan gjøre ting verre) så kan du hoppe over dette. Det er bedre at du ser bra ut i subtil sminke og føler deg bra slik, enn å torturere deg selv hele kvelden med sminke du ikke engang ville ha til å begynne med.

#3 Øv deg på Valentines-sminken

Forbereder du deg på å gå ut på restaurant eller fest på Valentine’s Day er det enda viktigere å ikke gjøre noen sminketabber. Ingen trenger ekstra stress før en stor date i form av en skjev linje på øyet eller utglidd solpudder over hele ansiktet. Alt du må gjøre er å sette av en kveld før Valentine’s Day til å øve deg på sminken du har tenkt å ha på deg på den spesielle dagen. Best å være på den sikre siden!

#4 Husk å fremheve huden

På Valentine’s Day bare må du se flott ut. Da må du ikke glemme ordentlig sminke i hele ansiktet, ikke bare øyne og lepper. Hvis det er mulig kan du bytte ut den vanlige foundationen til lett BB-cream. Videre kan du bruke løst mineralpudder for å gjøre huden mattere og unngå unødvendig glans i kveldslyset. Fremhev de delene av ansiktet som viser de beste ansiktstrekkene, og som får deg til å se yngre ut. Ikke glem concealer under øynene!

Det å bruke disse få reglene og å huske at sminken må være så vellaget som mulig (ikke forsov deg, du må skynde deg) bør det endelige resultatet få enhver til å falle på knærne.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *