Hud, Rådet

Hvordan dekke mørke ringer under øynene?

Det er mulig å dekke mørke ringer under øynene på flere måter. Og vi snakker ikke bare om fargerik kosmetikk. Det er også flott med en massasje eller spesialkrem. Sjekk under hvordan du utfører kamuflasjesminke og hvilke produkter du bør bruke.

Rett før du sminker deg, ta på øyenkrem eller masser ansiktet. Mørke ringer under øynene bør forsvinne og huden får glød. Du må ta vare på denne delen av ansiktet, så introduser rikelig vitaminer og mineraler i kostholdet ditt, og drikk minst en liter vann per dag. Husk at søvn er din venn. Sover du åtte timer om natten blir du kvitt utmattelse, hovenhet og mørke ringer under øynene. Like effektivt er å massere huden rundt øynene. Du kan gjøre dette med isbiter eller en spesiell krem som stimulerer sirkulasjon, strammer opp, ventilerer og kjøler ned huden. Blant ingrediensene bør være: koffein, ginsent, hyaluronsyre, retinol og vitamin C og K.

sminke.jpg

Start kamuflasjesminken med foundation. Hvis du ønsker å skjule mørke ringer under øynene og se vakker ut, bør du bruke kosmetikk som matcher perfekt. Foundation bør være en eller to toner lysere enn hudtonen. Det er ikke nødvendig at den dekker skjønnhetsfeil 100% (du bør bruke concealer i tillegg). Det er nok hvis den gjør huden mattere eller glattere; den bør ikke inneholde glødende pigmenter siden disse fremhever de mørke ringene.

Når foundationen har justert seg etter hudtonen, ta på concealer. Påfør den i indre øyekrok og langs siden av nesen. Klapp den inn med fingertuppene. Mørke ringer under øynene med grått skjær dekkes av en gyllenbeige concealer med gult pigment, og ringer med brunt skjær av concealer med rosa pigment. Husk at concealer bør være en tone lysere enn foundationen.

Sminkebaking- sesongens trend. Kunnskap om denne metoden er nyttig for å kamuflere mørke ringer under øynene. Innen baking påfører vi concealer som er to toner lysere enn foundationen med en bred kost. Påfør den på nedre øyelokk, fra vippekanten og til kinnbena. Så venter vi i 15 minutter på at concealeren skal blande seg med huden, her er “bakingen”; vi kan bruke en fuktig sminkesvamp eller fingrene til å blande concealeren med foundationen. For perfekt finish påfører vi transparent pudder. De mørke sirklene under øynene har forsvunnet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *