Kosmetikk

Hvordan ta raskt vare på brynene dine med Nanobrow? Den virker på bare 30 dager!

Bare en måned på å forvandle brynene dine fullstendig – er det mulig? Det ser ut til at brynserum ikke er noe verre enn vippeserum. De beste av dem virker som en presis mekaniske som bare sikter mot vakre bryn. Takket være disse vil brynryggen – selv om den er tynn og overnappet – gå gjennom en massiv forvandling. Hvilket brynserum er best? Du trenger ikke gruble over det lenger: møt Nanobrow – creme de la creme blant alle hjemmebehandlinger for øyenbryn.

Nanobrow brynserum – Hvorfor nettopp dette serumet?

Dette er som nevnt over creme de la creme blant alle vippeserum. Nanobrow engasjerer ikke bare på grunn av effektiviteten, men på grunn av den raske virkningen det gir. Det er godt sammensatt og veluttenkt. Dessuten ble sammensetningen testet for å sikre effektiviteten. I tillegg har kunnskap om hårenes vekstsyklus og anatomi bidratt til å skape kosmetikk som oppfyller alle eksisterende standarder som nåtidens skjønnhetsprodukter må oppnå. Med andre ord er Nanobrow effektiv, lett å bruke og rask til å gi resultater.

I tillegg tilsvarer Nanobrow brynserum en god pris, spesielt når man regner med skjønnhetsproduktets effektivitet samt det faktum at mange andre brynserum som virker saktere definitivt koster mer.

Det er også verdt å legge til at Nanobrow absorberes svært raskt, holder seg på samme sted som det ble påført, og får ikke brynene til å klumpe seg sammen. Det virker svært diskré. Det kan påføres før du sminker deg, men det er bedre å ta det på tørre og rene bryn ved leggetid.

Hvem er Nanobrow designet for?

Nanobrow er svaret på alle problemer forbundet med øyenbryn, tilstanden deres og utseendet. Dette serumet er allsidig og er designet for å behandle:

 • øyenbryn som er svake og faller mye ut
 • øyenbryn som er tynne og glisne
 • øyenbryn som er eksponert for mislykket hårfjerning eller henna
 • øyenbryn hvis vekst er hemmet
 • øyenbryn som ikke klarer å vokse tilbake på egen hånd
 • øyenbryn som er lysnet på grunn av skade
 • dehydrert hud rundt brynryggen
 • øyenbryn som påvirkes negativt enten av solen eller lite passende kosmetikk

Hvordan bruke Nanobrow brynserum?

Dette brynserumet skal påføres en gang for dagen. En liten, svampaktig applikator (ligner på applikatorene som følger med de fleste lipglosser) fordeler og doserer produktet jevnt og svært godt. Av den grunn er det nok med bare ett strøk for å dekke hele brynryggen med serum.

Dessuten må Nanobrow påføres på daglig basis, og det er best om dette gjøres om kvelden. Det tar ikke mer en noen sekunder siden det tar et øyeblikk for produktet å trenge inn i hårsekkene i brynene. Etter noen ukers regelmessig bruk av Nanobrow kan brynserumet påføres bare en eller to ganger per uke for å støtte effekten av tynne og sunne bryn.

Nanobrow brynserum – Fordeler

 • det forbedrer brynenes tilstand
 • det stimulerer selv ‘sovende’ hårsekker, akselererer brynveksten og gjør hele brynryggen tykkere
 • gjør brynene mørkere og intensiverer den naturlige fargen
 • regenererer og gir fuktighet til dehydrerte bryn
 • pleier brynstrukturene, gir dem fuktighet og styrker dem
 • gir merkbare resultater svært raskt
 • er kostnadseffektiv
 • bremser og hindrer ukontrollert bryntap

Nanobrow brynserum – Ulemper

For å holde oss upartiske og profesjonelle bestemte vi oss for å finne noen ulemper ved brynserumet for å advare potensielle brukere. Det var veldig vanskelig å finne noen, for det er vanskelig å klage over Nanobrows effektivitet, varighet eller pris som, når sammenlignet med virkningen man får, er svært fornuftig. Applikatoren ble ikke utslitt og den enestående flasken mistet ikke skriften selv etter måneder med kontinuerlig bruk. Men vi klarte til slutt å finne en feil som nesten alle brynserum har, bortsett fra gelépleiemidlene. Nemlig at væsken lett kan søles ut hvis korken ikke er godt påskrudd. Derfor må du huske å lukke flasken godt etter hver bruk.

Nanobrow brynserum – Mening og pris

Nanobrow er et brynserum som får stadig flere positive omtaler. Det får også førsteplass i forskjellige rangeringer som sammenligner de beste brynserumene. Dessuten er det ikke bare kvinner som velger Nanobrow, siden også menn som har mistet brynene på grunn av skade eller sykdom rapporterer at de også bruker produktet. Den høye karakteren som Nanobrow stadig oppnår er på grunn av produktets effektivitet og kvaliteten som oppfyller forventningene til mange kvinner og menn verden over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *