Kosmetikk

Lashcode Maskara – Avslør innbegrepet av din femininitet

vippemaskara LashcodeDet første sminkeproduktet som avdekker den ekte skjønnheten til en feminin look. Lashcode maskara virker på to måter – definerer vippene med en intenst pigmentert formel og gjør dem vakrere fra innsiden takket være et fullt sett av pleiende stoffer.

Det å kamuflere skjønnhetsfeil er ikke hovedmålet til sminke. Skjønnhetsprodukter bør sikte mot å definere og bringe frem skjønnheten som bor i alle kvinner.

Imponer med en spektakulær look

Dette var målet til skaperne av Lashcode. Den pleiende maskaraen matcher behovene til alle kvinner – de som ønsker naturlig øyedefinisjon og de som foretrekker sterkere sminke. Lashcode gjør ikke bare vippene tykkere og lengre, men gir også volum, krøll og vakker form, og tar vare på helsen. Ingen flassing, flekker eller klumping.

Lashcode tilsvarer maksimal holdbarhet og presis definisjon. Vakkert forbedrede vipper er resultater som påvirkes av to elementer:

 • praktisk, aerodynamisk spiralkost av silikon
 • fløyelsaktig, intenst pigmentert svart formel

Lashcode - mest populære maskaraLashcode maskara ser fancy ut takket være den matte tuben. Den lar deg føle luksusen av egne vipper. Synkronisiteten av fløyelsaktig, perfekt dekkende formel og den presise, ekstremt fleksible kosten garanterer feilfri sminke. Den intense svartheten definerer dybden av looken din. Maskaraen gjør virkelig hver vippe tykkere og lengre. Kosten børster vippene for naturlig og forbedret effekt. Busten til spiralkosten har forskjellige lengder, noe som lar deg nå de vanskeligste stedene og dekke de korteste vippene for full øyensminke.

Avdekk ekte skjønnhet

Essensen til en kvinnes skjønnhet ligger i øynene hennes – naturlig, definert og sexy. Ett strøk av kosten gjør vippene fulle og perfekte. Men Lashcode er ikke noen standard maskara. Den virker fra innsiden, og bringer frem vippenes skjønnhet. Det er mulig takket være absorpsjonsegenskapene til vippene (evnen til å absorbere stoffer akkurat som hår).

Maskaraen er sammensatt av et sett pleiende ingredienser; hver av dem støtter vippene på forskjellig måte for en utrolig og frisk look – selv etter sminkefjerning:

 • Soyaspireekstrakt – stimulerer vippevekst,
 • Hvetespireekstrakt – reparerer og gir elastisitet,
 • Baicalin – bremser aldring av vippene,
 • Panthenol – øker glans og glatthet, styrker beskyttelsen,
 • Vitamin E – virker som en antioksidant,
 • Arginin – gir fuktighet i dybden og hindrer at vippene faller ut.

Lashcode er den eneste maskaraen som virker på to måter for maksimal perfeksjon innen øyensminke. Du kan bruke den daglig uten å bekymre deg for å svekke vippene; den fløyelsaktige formelen gir dem næring mens du bruker den. Maskaraen sikrer umiddelbar form- og fargedefinisjon samt langvarig virkning, og forsterker vippenes naturlige skjønnhet.

Mer informasjon: lashcode.no

20 Kommentarer “Lashcode Maskara – Avslør innbegrepet av din femininitet”

 1. Caroline

  maskara som pleier vippene er en flott idé

  Svar
 2. kaffe_takk

  personlig anbefaler jeg denne maskaraen, vakker lengde og tette vipper og du kan bruke den lenge.

  Svar
 3. LotteFi

  Jeg har hatt flere maskaraer som har hatt lignende virkning med spektakulære vipper, men ingen av dem varer hele dagen og det var et mareritt å fjerne sminken

  Svar
  • Margarete

   jeg også, jeg hadde en favorittmaskara som gjorde vippene lange, men det var det mest slitsomme i verden å få den av.

   Svar
 4. Minni

  Jeg har brukt favorittmaskaraen min fra lancome i årevis, noen ganger tester jeg nyheter men kommer alltid tilbake til den jeg stoler på. Jeg ser at lashcode har gode omtaler så jeg har veldig lyst til å prøve den men tviler på den er bedre enn min

  Svar
 5. Suzie

  den er en åpenbaring i min verden. Så lett å bruke uten klumper og sånt, men gjør vippene utrolig tydelige og separerer dem. Null stress med pandaeffekt, maskaraen varer lenge og gnis ikke ut.

  Svar
 6. Madde

  Jeg har ikke vært så fornøyd med noen maskara på lenge. Anbefaler den.

  Svar
 7. Martine

  Jeg også! Vippene mine har gjennomsnittlig lengde men er tynne så jeg velger alltid fortykkende maskara. Jeg skaffet meg denne da jeg så vippene til venninna mi og er henrykt over hvordan vippene mine ser ut nå. Disse er tykke og vakkert separert. Var aldri klar over at jeg kunne ha så mange vipper 😀 Bare det første laget hadde flott effekt og er lett å fjerne selv om den holder seg hele dagen. Jeg holder meg til denne.

  Svar
 8. Adriana

  Wow, for en kul ny maskara!

  Svar
 9. Bok96

  Well, ok, men dyr

  Svar
  • Katrine

   verdt prislappen. Jeg har noen som er enda dyrere og har skuffet meg og denne er perfekt. Anbefaler den oppriktig

   Svar
 10. Lene90

  for en fin flaske

  Svar
 11. Isabelle

  Jeg vet ikke om noen bedre maskara for øyeblikket.

  Svar
  • CamillaC

   Alle i denne prisklassen er like for meg

   Svar
 12. Nina96

  god maskara uansett hvor mange lag vippene er fortsatt elastiske og bøyd

  Svar
 13. Agatha P.

  nettopp 😀 det er første gang jeg ser at vippene er så myke når jeg bruker maskara. 2 lag er nok for meg. Jeg skal ikke gå inn på detaljer for det er innlysende 😀

  Svar
 14. Anette

  jeg dør om jeg ikke får prøvd den 🙂

  Svar
 15. Sunshine

  Pleiestoffene ser lovende ut

  Svar
 16. Engel

  Jeg bestilte den nettopp og venter på å få prøve maskaraen 🙂

  Svar
 17. Veronica

  super maskara, med vipper som dette ser øynene flotte ut

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *