Hud, Kuriositet

Må ha-produktene for ansiktssminke du bør ha i toalettvesken

sminke.jpgDet første og viktigste produktet for enhver type sminke er foundation. Du kan selvsagt erstatte den med en god BB eller CC-krem. Riktig foundation kan utrette mirakler. Har du klart å matche foundationen med hudtonen (og det er ikke enkelt), er det nesten 100% sikkert at sminken din vil være like god som den som profesjonelle stylister lager på catwalken. Foundation kan dekke over skjønnhetsfeil, nøytralisere hudtonen, og gi fuktighet og næring til huden. Den andre vanskeligheten er å påføre foundationen riktig. Du kan ta den på med fingrene, en kost eller svamp. Det som teller er det endelige resultatet, som er et glatt ansikt uten maskeeffekt.

Concealer er et like viktig produkt. Det er et obligatorisk produkt som burde være i alle toalettvesker. Hvorfor? For uten den vil du ikke kunne lage vakker sminke, lage ansiktscontouring eller dekke over skjønnhetsfeil. Hva trenger du en concealer til? For det første dekker du mørke ringer under øynene, og effektene av mangel på ordentlig næring eller slitenhet. For det andre får det øynene dine til å virke større. Du trenger bare å påføre det i indre øyekrok og under brynbuen. Men det er et aber. Concealeren må være en eller to toner lysere enn hudtonen og foundationen.

Sminken bør bevares med transparent pudder. Det er mye bedre enn matt pudder, fordi det tilpasser seg til hudtonen uten å skape et tilsynelatende flatt ansikt. Transparent pudder bør påføres med en stor, flat kost med myk bust. En liten mengde produkt er nok til å bevare og mattgjøre huden. Du kan ta på litt mer transparent pudder i T-sonen, siden ansiktet vanligvis skinner mer der.

Det siste produktet for ansiktssminke er rouge. Det bør ha en lignende nyanse som vår naturlige rødme. Vanligvis påføres det langs kinnbena. Men rouge kan også ha annen bruk. Rouge er perfekt erstatning for øyenskygge og highlighter (da påføres den under brynbuen og over overleppen). Rouge kan gi friskhet og energi til huden, og gjør at vi ser glødende og vakre ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *