Kosmetikk

Nanoil Algebalsam for Perfekt, Fuktig og Sunt hår

Visste du at fuktig hår ser mye bedre ut og er sterkere, sunnere og mer motstandsdyktig? De riktige produktene trengs for å tilføre nok fuktighet. Vi presenterer en superfuktighetsgivende Nanoilbalsam basert på algeekstrakter. Den vil snu hårfrisyren din på hodet!

hårbalsam med alger Nanoil

Fakta om tilføring av fuktighet i håret

FUKTIG HÅR FÅR GLANSEN SIN TILBAKE: Perfekt fuktet hår har lukkede, myke tupper som reflekterer lys for en fantastisk glød.

FUKTIG HÅR ER STERKERE OG MER RESISTENT MOT SKADER: Tørt hår mangler vann og har tendens til å brekke av eller splittes, i tillegg til at det mister glans og fargemetning raskt.

DU TRENGER RIKTIG SJAMPO OG BALSAM FOR Å TILFØRE FUKTIGHET TIL HÅRET: du må velge produkter med omhu for å finne de som tilfører en stor dose fuktighetsgivende stoffer uten å tynge ned håret.

NOEN FUKTIGHETSGIVENDE PRODUKTER TYNGER NED HÅRET: intensivt fuktighetsgivende og tunge balsamer kan tynge ned håret så det blir fettete og ufriskt raskere. Derfor bør du unngå tykke, kremete sjampoer og smøraktige balsamer.

Nanoil Algae Hair Conditioner: format, størrelse, ingredienser

Denne avanserte balsamen er ment for å tilføre kraftig fuktighet til håret. Nanoil Algae Conditioner gjør det profesjonelt: raskt og uten å tynge ned håret. Denne lettvektige og tofasede sprayen er stappfull av algeekstrakter, pantenol og ricinusolje: en kombinasjon av stoffer som er livsviktige for å oppnå sunt hår.

Balsam med algeekstrakter: resultater

Nanoilbalsamen gjør håret mer motstandsdyktig og styrker hårskaftet. Volumet kommer tilbake, og håret blir sunnere og mykere. Fordi tuppene er lukkede, vil håret skinne klart og tydelig.

Algebalsamen styrker håret fra rot til spiss, som gjør det motstandsdyktig mot skader og uttynning.

Hvordan brukes Nanoil Algae Conditioner?

Denne superflorlette og kraftige balsamen trengs bare å sprayes i håret (hold flasken ca. 8 tommer fra hodet). Kun 3 eller 4 pump er nok! Håret ditt blir nå næringsrikt og skinnende. Nanoil beskytter håret mot skader dagen lang.

Du kan ta den med i vesken din, siden den kan brukes på nytt når som helst (på tørt hår for å holde det fuktig og pleiet).

Dette er et must-have produkt om morgenen mens du fikser håret for å øke glans, gjøre håret mykt og fjerne vanskelige floker. Alltid bruk den på fuktig hår etter vask for å styrke og gjenopplive.

Hvor finner man Nanoil Algae Hair Conditioner?

Gå til www.nanoil.no og sjekk ut andre perfekte produkter for å reparere, tilføre fuktighet og næring til håret ditt. Kombiner den fuktighetsgivende balsamen din med algebasert maske og en brilliant fuktighetsgivende micellærsjampo.

Nanoil beste hårbalsam med alger

Nanoil Algae Conditioner Anmeldelser

Brukernes meninger gjør produktene populære, og får oss til å føle oss sikre på at de virkelig fungerer. Så det faktum av Nanoilbalsamen er en bestselger, bør definitivt friste deg til å prøve den. Anmelderne roser produktet og sier at det aldri svikter dem når de sliter med håret sitt i det daglige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *