Kuriositet

Nanolash vippeserum. Rask løsning for de som alltid har det travelt!

Menn, hvis du skulle gå inn på denne nettsiden, løp bort! Gjør det så raskt du kan, for alt vi kommer til å snakke om er ting du ikke synes er i nærheten av interessant. Ring heller din mor, søster, kone eller kjæreste og få henne til å sette seg foran skjermen. Dette innlegget er siktet mot henne. Bare kvinner forstår hvordan det føles å ha problemer med vippene. Det er henne vi har løsningen for!

Vi er kvinner. Vi er aktive. Vi ønsker å se vakre ut hele tiden. Vi bruker ikke store mengder penger på skjønnhetsbehandlinger for ingenting, gjør vi vel? Kanskje noen ganger, bare for å bli litt fornøyde. Noen ganger for å oppfattes bedre… av menn, av andre. Og vippene er selve essensen av skjønnhet! Trolig er det ingen kvinner som ser seg selv uten vipper! Trolig ville hele ansiktet miste uttrykksfullheten.Nanolash alternativ til maskara

De fleste av oss har aktive liv. Vi arbeider, vi reiser, vi tar vare på hjemmene og barna våre. Vi har ikke tid til å bruke timevis foran speilet. For å gjøre det enda verre har vi ikke engang tid til å drikke en kopp kaffe i ro og fred. Og hva med sminke? Alltid påført i hastverk, noen ganger i bilen eller trikken, ved siden av barnet vårt som ber om oppmerksomhet. Flekker fra maskara rundt øynene? Meeeh, helt normalt.

Bare innrøm det, dette problemet høres kjent ut. Du er sikkert også en person som ikke er fornøyd med kvaliteten maskara gir. Ikke bare for det stadige hastverket, men også en applikator som ikke er enkel å bruke. Dette funker rett og slett ikke. Pandaøyne er garantert. Uansett hva du gjør, blir det alltid mislykket, hver gang. Med mindre du har minst en halvtime hver dag til å påføre feilfri sminke, og den andre halvdelen til å fjerne den fra ansiktet igjen. Vet du hva annet som kan gjøres i løpet av denne timen?

Du tenker: ‘Kanskje jeg skulle fått øyenvippene mine forlenget?’ Dette er absolutt også en løsning. Men vær klar over at den årlige kostnaden av behandlingen og gjenfyllingstimer er omtrent det samme som en tur ut av byen på noen dager. Vi vil heller ligge ved siden av et svømmebasseng på hotell enn på en skjønnhetssofa.

Vi har funnet løsningen! Men det er sikkert vanskelig å overbevise deg om ideen. Har du hørt om vippeserm? Dette er en ekte revolusjon innen vippepleie. Det er det beste alternativet til maskara. Den fjerner flekkene samtidig. Ja, dette er mulig fordi slike produkter kombinerer nærende og forskjønnende virkning. Med bare ett strøk med kosten!

Det mest ikoniske produktet, etter vår mening, er Nanolash vippeserum. For prisen av produktet kan du få syntetiske vipper, som likevel dekker bare halvparten av vippekanten… Du er sikkert enig i at det er bedre å ta vare på de naturlige vippene, er du ikke? Ingen liker å miste vippene sine. Vi blir gamle en dag, men det betyr ikke at vi trenger å være stygge.

Du tenker sikkert: ‘Hva gjør jeg med denne ‘massive’ 3 ml-mengden? Dette er nesten ingenting. Mindre enn et fingerbøl.’ Her er det overraskende. Nanolash vippeserum er svært kostnadseffektivt. Du må stole på oss når det gjelder dette. Eller stol på de tusenvis av kvinner som er fornøyde med produktet. Det beste er om du prøver Nanolash selv og ser selv at Nanolash vippeserum faktisk virker!

Du kan kjøpe Nanolash på nettet. Snart besøker et hyggelig leveringsbud deg med en liten eske. Vi kan gi deg vårt ord på det, så fort du får Nanolash i hende føler du kraften. Kraften til en vippevekststimulerende virkning og kraften til makeløse planteekstrakter. For oss er dette luksus pakket inn i matt svart. Og hvilke kvinner liker ikke luksus?

Ååh…, tydeligvis snakket vi om mangel på tid, om dette konstante hastverket. Og Nanolash vippeserum må påføres jevnlig, med tålmodighet og presisjon. Vi nekter ikke for dette, men la oss kaste lys over temaet.

vippeserum Nanolash

Jevnlighet betyr å sette av et halvt minutt hver dag etter sminkefjerning. Tålmodighet betyr rundt 4 ukers venting. Presisjon er for å behandle og påføre vippeserumet som en usynlig eyeliner – lett, raskt og uten problemer. Vi vedder på at du kan sette av minst så mye for å få vippene du alltid har ønsket deg.

Vel, vel… Men hvorfor vil noen bry hodet med noe slikt? Det er umulig for et vippeserum å erstatte maskara eller falske vipper. Her kommer enda en overraskelse – du kunne ikke tatt mer feil! Nanolash vippeserum virker multidimensjonalt; det styrker, forlenger, gjør tykkere, forbedrer tettheten og gjør vippene bøyd. Lange vipper, sterke langs hele lengden, er rett utenfor dørstokken din. Faktisk er de utenfor dørstokken til alle kvinner.

Er det noe mer å nevne? Faktisk har vi ikke nevnt ennå at du får plass til Nanolash i håndvesken din. Tuben er liten; man kan til og med si at Nanolash selges i reisestørrelse. Du kan bruke produktet uten begrensninger. Med unntak av om du er gravid, ammer babyen din eller ikke har feiret 18-årsdagen din ennå. I tillegg kan du også bruke Nanolash vippeserum på øyenbrynene. Videre kan du spare penger og kjøpe mer enn en tube Nanolash på en gang. På denne måten blir prisen per pakke lavere. Du kan dele tubene med dine jentevenner, mor, søster eller en annen flott jente av din type.

16 Kommentarer “Nanolash vippeserum. Rask løsning for de som alltid har det travelt!”

 1. Alice

  Jeg kan bekrefte at det er veldig effektivt;) denne likke pakken varte i seks måneder og jeg brukte den akkurat slik de beskriver i brosjyren

  Svar
 2. Mona EM

  Jeg valgte dette serumet etter å ha fjernet vippeextensions. Jeg har brukt det i 2 uker nå og kan allerede se forskjell. Vippene har sluttet å falle ut og har mer fuktighet

  Svar
 3. Margaret

  hvis det virkelig gir så gode resultater så må jeg kjøpe det!:D

  Svar
 4. Alexandra

  Jeg hadde revitalash en gang og var begeistret over resultatet. Jeg sluttet å bruke serumet men nå føler jeg for å ha lange vipper igjen:D dette serumet er virkelig fristende 😀

  Svar
  • Patricia

   det virket like godt som revitalash, så ja, jeg anbefaler det 🙂

   Svar
  • Molly

   resultatene etter å ha brukt nanolash virker bedre og vippene forble lengre etter at behandlingen var avsluttet

   Svar
 5. Caroline

  Jeg forstår ikke hvorfor man skal bruke penger på vippeserum hvis du kan bruke lakserolje, det er mye billigere

  Svar
  • Molly

   jeg klarte ikke å merke noen forbedring i lengden på vippene mine for lakserolje irriterte øynene og jeg endte opp med antibiotika

   Svar
 6. Isabelle

  flott serum, jeg kjøpte det bare for å styrke svake vipper og jeg forventet virkelig ikke at de skulle vokse seg så lange (og så raskt)

  Svar
  • Beatrix

   samme her, de ble også mørkere. Jeg kan se tydelig forskjell fordi jeg har naturlig blondt hår og alltid har hatt lyse vipper, de var nesten usynlige

   Svar
   • Lady Ann

    Jeg har ikke merket det selv ennå men jeg så at serumet gjorde vippene mine lengre og de vokser fortsatt! Det er mange flere av dem også 🙂 elsker det

    Svar
 7. Inez

  Jeg hørte navnet på dette serumet flere ganger men ble vant til revitalsh. Men hvem vet, kanskje jeg prøver noe nytt en dag 😀

  Svar
 8. Kylie

  Jeg så hva det gjorde med vippene til venninnen min! utrolig jobb! Men prisen er for høy for meg

  Svar
 9. Lisa88

  Jeg liker å bruke det på øyenbrynene også, og på denne måten klarte jeg å gjøre dem tykkere:)

  Svar
 10. Maya Bee

  Et godt serum, ikke noe annet. Alle av de dyre produktene virker på samme måte

  Svar
 11. Camilla

  yndlingsserumet mitt!:)) ett av veldig få produkter jeg kan anbefale :))

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *