Kosmetikk, Kuriositet

Rouge Pur Couture av Yves Saint Laurent

Kvinner elsker å beundre moteriktige klær laget av berømte designere. En av dem er Yves Saint Laurent. Denne velkjente designeren skapte nylig leppestiften Rouge Pur Couture Kiss & Love Edition. Det er noe alle damer burde like også.

Det som trekker oppmerksomheten i Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Kiss & Love Edition er innpakningen. Produktet er gjemt i en gulleske med merkets svarte logo, og en tegning av røde lepper. Det mest interessante er i selve leppestiften – en fargerik stift som er preget med mønsteret av en kvinnes lepper. Like effektive er produktets nyanser: rosa Le Rouge, mørkeoransje Le Orange, lilla Le Fuchsia og nude Le Nu.yves-saint-laurent.jpg

De nye leppestiftene fra Yves Saint Laurent tilhører den klassiske kolleksjonen Rouge Pur Couture Kiss & Love Edition. Hele kolleksjonen har intense og dristige farger, fløyelstekstur og er lette å påføre. De varer på leppene i opptil 6 timer, selv om vi spiser og drikker. I tillegg gir de huden fuktighet og glatter den ut, og gir satengfinish. Du må rktignok huske den viktige stylistregelen. Med dristig leppestift, som Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture, må du alltid ha lett øyenskygge. Og motsatt: uttrykksfull øyenskygge bør kombineres med subtil leppefarge.

Profesjonell påføring handler ikke bare om fordeling av leppestiften. Først må du dekke alle skjønnhetsfeil som kan forekomme i leppeområdet, og gi leppene ordentlig fasong – det er selvsagt en optisk illusjon. For å gjøre dette kan du bruke Touche Eclat concealer av Yves Saint Laurent. Med en spesiell kost – liten og flat – påfører du Rouge Pur Couture leppestift på midten av leppene og gnir den utover. Leppesminken din er ferdig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *