Kosmetikk, Munn

The Only 1 fra Rimmel

Den dukket akkurat opp på markedet og har allerede tatt hjertene – og leppene – til kvinner over hele verden med storm. Vi snakker om den nye leppestiften fra Rimmel – The Only 1. Vil den bli nummer en blant leppestiftene i sminkebagen din?

Rimmel hevder at The Only 1 leppestift er et skjønnhetsprodukt med spesialoppgave. Er det virkelig slik? Den gir farge og fuktighet. Det er de to egenskapene enhver kvinne som bryr seg om et vakkert utseende og vakker hud ønsker seg. Perfekt pleie gis av nypeolje og lakserolje. The Only 1 from Rimmel inneholder også pigmenter som hjelper til med å oppnå fin, intens og langvarig farge. Fløyelsaktig konsistens lar deg fordele produktet fritt og uten frykt for at den endelige effekten ikke gjør deg fornøyd. Leppestiften dekker leppene presist, uten spor av flekker eller utgnidninger. Den fremhever ikke tørr og sprukken hud på leppene, og den forårsaker ikke tørrhet. Tvert imot: Leppene er glattere, velernærte og forførende.rimmel.jpg

The Only 1-leppestiftene fra Rimmel har hele spekteret av forskjellige nyanser også. Vi kan velge blant 13 farger. Blant disse finner vi rosa, røde, orange og fiolette nyanser. Tilgjengelige nyanser er: Pink Me Love Me, Pink A Punch, You’re All Mine, It’s A Keeper, Listen Up, Revolution Red, Best Of The Best, Peachy – Beachy, Cheeky Coral, Call Me Crazy, Easy Does It, Under My Spell, One – Of – A – Kind. Alle produktene har svart pakning som vider seg ut mot toppen. Toppen er dekorert med striper i fargen på den aktuelle leppestiften. Takket være dette må vi ikke åpne hver pakke for å se hvilken farge den har.

Tilsynelatende er måten The Only 1 leppestift fra Rimmel er pakket på ment å forenkle påføringen. Det er hendigere og enklere å håndtere selv uten speil. Videre er den øvre delen av leppestiften avkortet i vinkel, noe som gjør det enklere å trekke leppestiften over huden på leppene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *